2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
رویا جونم قربون دل شکستت برم میدونم چقدر روزات تلخن،در کنار روزای سخت انتظار دردایی که واسه میکرو کشیدی وهمه زحمتایی که واسه حفظ زندگیت کشیدی
رویا جونم انشااله خدا دلتو اروم کنه راستش نمیدونم همسرت چرا اینکارا رو میکنه نمیدونم چرا این همه زحمتو تلاش تو رو ندیده میگیره والا تو ذهنم جا نمیشه این همه بی محبت بودن
رویا جون نمیخوام ناراحتت کنم نمیخوام نسبت به این همه عذابی که میکشی بی اهمییتت کنم اصلا نمیخوام دلت بسوزه اما رویا جون نکنه بیماریش وارد مرحله حاد شده و فکر میکنه قبل از اینکه اتفاقی واسش بیفته تو رو از خودش دلسرد و متنفر کنه تا راحت تر بری دنبال زندگیت یا میخواد از تو جدا شه که یه پشتوانه درست کنه واسه خانوادش،نمیدونم شایدم من زیاد فیلم میبینم
انشااله مشکلت حل بشه واقعا خدا خودش بهت صبر بده بعد از این همه سختی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جونم من فردا شب هستم بیا که باهات کلی کار دارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جونم پس انشااله مامانی عزیزم،واسه دوست گلمون خونمون رو گلبارون میکنیم حالو هوای خونمونم عوض میشه بابا پوسید دلمون نه گلی نه بارونی
منتظریم سارا جون انشااله مامانی عزیز دلم
دوستای خوشگلم دوستون دارم از راه دور میبوسمتون
راستش فاطیما جون من قبلنا اصلا دوس نداشتم و حاضر نبودم اینکارو بکنم.ولی الان وقتی شرایط خودمو میبینم الان حاضرم اینکارو بکنم
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
فاطیما جان من شوهرم اخرین آز اسپرمشو فردا میخواد بده دیشب بهش میگم اگه چیزی توش باشه نذر کردم به اونایی که مث خودمونن اهدا کنم کلی بهم خندید
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
وای گیسو از خنده مردم اگه چیزی تو اس شوهرای ما پیدا بشه به درد کسی نمیخوره اس باید واسه اهدا عالی باشه یعنی شوهرامون باید سوپر من بودن نه این که چند تا دونه یا حتی چند هزار وچند ملیون بلکه باید چند صد ملیونی باشه اسپرم واسه اهد ا
من راضی به اهدای تخمک خودم هستم چیزی که در حال حاضر وجود داره اما وقتی اسپرمی وجود نداره چه جوری راجع بهش تصمیم بگیریم و اینکه تصمیم راجع به اهدای اسپرم به عهده صاحبشه و واقعیت اینه که همسرم دوست نداشت اگه سالم بود اسپرمشو اهدا بکنه