2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
گیسو آخه جالبه قبل از اینکه بدونیم چنین مشکلی داریم این خوابو دیدم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظر معجزه جون اخرین بار یک میلیون بود هم هزینه ایو و هم پول نمونه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
حباب جون من گوشم از این حرفا پره،روزی ده بار بهم میگه از من انتظار نداشته باش بچه خودم بدونمش اما من از دلش خبر دارم اینقدر مهربونه مطمئنم بهترین بابای دنیا میشه تو هم حساس نباش تا نی نی نیومده از این حرفا میزنن اما بعد رو چشماشون میزارنش😊
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
گیسو جون سعی کن از تهران یا از شهر بزرگ بگیری ادم خیالش راحت تره زمان دقیقشو نمیدونم
گیسو جون اگه بپرسی که خیلی بهتره خیالتم راحت میشه شایدم جایی رو بهت معرفی کرد
سارا جونم انشااله که این بار مامانی و خونمون رو واست گلبارون میکنیم منم از این خوابا زیاد دیدم هیییییی چقدر با ذوق میرفتیم اقدام تازه یه ساله که مرتب خواب بچمو میبینم هر بارم که خواب میبینم یکمی بچم بزرگ تر شده همشم همون شکله فکر کنم کم کم دیوووونه بشم😐
آلیسا جون خدا رو شکر انشااله خدا واست حفظشون کنه هر روز هم زندگیتون شیرین تر بشه
گیسو جون با پاپ اسمیر عفونت رحمی پیداس اگه معاینه هم کرده مطمئن باش اگه عفونت داشتی میفهمید نگران نباش
مرسی یاس گل مهربونم.ایشالا که این دفه مامان بشی عزیز دلم.ایشالا خدا دو تا نی نی ناز مث عکس کاربریت بهت بده.من هربار عکس کاربریتو میبینم نمیدونم چرا فک کنم بچه های خودتن.فردا شب میخوام برم حرم واسه همتون دعا میکنم.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......