2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
راستی دکی خانوووووم بهم گفت من معتقد به این کار شما نیستم از نظر شرعی هم گناه داره گفتم مرجع من مجاز میدونه واقعا متاسفم واسه بعضی پزشکا که انقد شعورشون کمه که حتی ویزیت کردن مارو گناه میدونن
الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطیما عزیزم اگه امثال ماها بخایم کارمونو بسپاریم به بعضی از این دکترا که باید کلا زندگی نکنیم... مشکلی که خدا تو سرنوشت ما گذاشته دل بزرگ میخاد و ی قلب بزرگ واس درکش..ولی متاسفانه جز خودمون کسی درک این مسئله رو نداره.. عزیزم یکی از علتهای سقط ضعیف بودن نطفه مرد ... شما آزمایشای ایمنی و انعقادی رو واس اطمینان کامل انجام بده تا خیالت راحت باش... باور کن امثال این دکترا بجای اینکه راه درسو بهمون نشون بدن،بدون فکر کردن به اصل قضیه و دادن راهکار درست تازه راهو واسمون سخت تر میکنن..
دکتر ک بهم میگفت برم ی دونه جنین رو انتقال بدم شاید بگیره کلی زد پشتم وگفت چرا نا امید شدی حتما مامان میشی😭 دلم واسه شوهرم خونه ولی انگار جفتمون مغروریم یهوویی دیشب بهم گفت که کم اورده میکفت ناراحتم. چرا تو باید به پای من بسوزی منم بغض گلومو گرفت جواب ندادم مخصوصا این چند وقت همش خودشو اروم میکنه وعصبانی نمیشه هرچی تو دلم بوده برام گرفته ووو ولی من😥راست میگه خودخواهم😢 دوشنبه باید ببینم وضعیت ی جنینم چیه اکه دکترم اوکی کرد همونو انتقال میدم خدای نکرده نشد میرم پیش ط