2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
سلام صبح بخیر من25شهریور اولین روز آخرین پریودم بوده هنوز پری نشدم یه کوچولو لک دارم وای میگم دوره ام طولانی شده چیکار کنم کسی هس دوره اش مث من باشه منتظر یاری سبزتونم آیا این طبیعیه انقد طولانی باسه اون پری قبل بعد میکرو بود
الهی مرا  آن ده که آن به 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نفس جونم یلدا جون راس میگه میشه از شباهت بچت بگی من که اینقد بهش فک میکنم هر شب کابوس میبینم که بچم هیچ شباهتی به خودم نداره و همه میفهمن که بچه مال خودمون نیست
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
گیسو جون واسه شوهر من که اهمیتی نداره اصلا این موضوع میکه حتما همه بجه ها شبیه پدر مادر نیستن حتی وقتی اهداکننده هارو دید عین خیالش هم نبود لبخد ملیح هم برلب داشت تازه میکفت خیلی دوست داشتم برم به اقاهه پول بدم بیشتر😑 یعنی خوشم میاد ازش حالا من هی رنگ عوض میکردم من میخوام به این فکرکنم که این مثل بجه بهزیستی میمونه اینجوری دیکه اذیت نمیشم تا وقتی که به دنیا بیاد ک دیکه عاشقش میشم
اخه بچه داییم تازه به دنیا اومده روزی نیست که راجغ به اینکه بچه شبیه کیه بحث نباشه.قیافه بچشون شده نقل محافل.حالا کاملا هم شبیه خودشونه بحث سر اینکه به کی بیشتر شبیه.واسه همین خیلی میترسم
راستی بچه ها من چهارشنبه وقت دکتر زنان گرفتم واسه اینکه آزمایشامو بگیرم خودش ای وی اف انجام میده به نظرتون بهش بگم میخوام اهدایی بگیرم؟یا اگه بگم باهام بد برخورد میکنه چیکار کنم
با خودم میگم نگم شاید اگه بگم خیلی بهم اهمیت نده ولی از یه طرف با خودم میگم نکنه خود همین دکتر جنین فریز داشته باشه بتونه برام انتقال بده اون وقت دیگه مجبور نیستم بیام تهران.چیکار کنم بنظرتون؟
ای خواهر منم خیلی حساس نبودم ولی هر کی منو میبینه میگه تو هم خودت سفیدی هم شوهرت هم تو چشات درشته هم شوهرت قطعا بچتون سفید و چشم درشت میشه