2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست
سلام من تازه این گروه دیدم و با اجازتون وارد شدم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
حباب جان اینجوری خیلی بهتره عزیزم من که هربار میفهمم یکی باردار شده بهم میریزم.خدا شاهد که من اصلا آدم حسودی نیستم ولی اینقدر خونواده خودم و خونواده شوهرم بهم فشار میارن میگن خدا قهرش میاد تا کی نمیخوایین بچه بیارین تا کی.....دلم میخواد بمیرم.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ،من امروز روز ٩انتقالمه و در انتطار ب سر میبرم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
به خدا حق دارین. حرفهاتونو که میخونم داغ دلم تازه میشه. خدا را شکر که به ما لطف کرد و دختر کوچولوم پیشمونه اما واقعا درد بزرگی کشیدیم که هر بار بهش فکر میکنم قلبم هنوز درد میگیره و همیشه این حس بد همراهمه. هنوزم وقتی میبینم یکی ناخواسته حامله هست میگم ای خدا کاش من و دوستام هم ناخواسته حامله میشدیم. واقعا شدایط سختیه. از خدا میخوام به همه شما دوستای گلم نظر کنه و صاحب بچه های سالم و صالح بشید
سلام حباب جان ،اگه ایرادی نداره ی توضیح در موردش میدین