2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها پارسیان دوستای قدیمی هیچ کدوم جواب مثبت نگرفتن و توصیه نمیکردن. بیمارستان مهر را من اون زمان چون نامه نمیخواست انتخاب کردم. البته کار دکتر ک و جنین شناس مرکزشون عالیه ولی خوب اصلا حس خوبی به اون واسطه ندارم.اجباری نیست با اون واسطه کار کنین.کسان دیگه هم هستند. آبان دکتر ط هست که عالیه اما کلا هزین6 با دکتر ط کمی بالاتره اما چقدرشو نمیدونم.
نفس جون یکی از دوستام بنده خدا بعد سالها حامله شده تازه آز داده 1200بوده یه کوچولو لک داره که شیاف مقعدی مصرف میکنه حالا میگه بدنم داغ میکنه تازه دکتر هم رفته نگرانه نظرت چیه
الهی مرا  آن ده که آن به 
یاس گل جونم اشکم دراومد..... چرا ماها حق مادرشدن نداریم مگ بقیه چی دارن ک ماها نداریم... هم جونمون میره هم پولمون...... خعلی ناراحتم چون دقیقا زندگی هممون همین غصه اس.... منک افسردگی گرفتم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
حباب جان میدونم عزیزم.میدونم اس بهتره ولی شوهرم راضی نمیشه یعنی اصلا بهش نگفتم میترسم از دستم ناراحت بشه.اصلا فکرشم نمیکردم جنین رو هم قبول کنه.یه چند ماهی میشد که 2 تا جاریام همزمان باهم بار دار بودن 2 هفته پیشم فهمیدم خواهر شوهرمم حامله است من خیلی آدم شرو شوریم تو این دو هفته وقتی شوهرم نیست که فقط گریه میکنم وقتی م میاد حس و حال حرف زدن ندارم میگه دیگه نمیتونم اینجوری ببینمت من اینقد بی عرضه ام که تو روز به روز داری آب میشی ولی من هیچ کاری از دستم بر نمیاد خودش بهم پیشنهاد داد ولی گفت یه ماه به من فرصت بده تا با خودم کنار بیام واسه همین میترسم حرفی از اس بزنم.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
گیسو جون به امید خدا که هر کدوم که به صلاح زندگیمونه برامون پیش بیاد من خودم بعضی وقتا به جنین فکر میکنم اما همسرم هرچند که پذیرفتن دو تاش براش سخت بود اما نهایتا گفت اس بهتره چون نصفش مثل تو میشه من که دعا میکنم همه چیزش مثل من باشه اما با این حال بعضی وقتا عذاب وجدان دارم از این تصمیممون وبعد که وارد سیکل میشم کمی احساس گناه دارم متاسفانه
من از وقتی ازدواج کردم کسی جدید بچه دار نشده مثلا خواهر و خواهر شوهر وجاری و داداش اونا که از قبل بچه دار بودن بچه هاشون بزرگ شدن ثمره ی زندگی هاشونن اما زندگیه ما بی ثمره مثل درخت بدون میوه میمونیم مادیگه راضی شدیم که یه میوه ای رو بیارن به زور بهمون پیوند بزنن که البته اگه خواست خدا باشه و اتفاق بیافته هزاران بار به درگاه خدا شکر میکنیم