2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حباب جون ماه قبل ۷تا سینال اف زدم و کلومیفن ۱۰تا خوردم که نشد و زودتر از موعد هم پر شدم این ماه دیگه نرفتم دکتر چون اون ماه خیلی درد داشتم و شکمم بزرگ شده بود این ماه گفتم امپول نزنم ۱۰تا لتروزول خوردم و دو تا سینال اف داشتم مه پنجم و هفتم زدم و اما داروی گیاهی خوردم فراسیون روزی سه تا استکان که برای پی سی او عالیه رازیانه و بو مادران هم روزی سه بار نصف استکان لوبیا سبز و سویا هم خوردم البته نه زیاد
ملیحه جان من 10 تا کلومیفن با سه تا سینال اف دکتر بهم داده گیاه دارویی هم رازیانه میخورم عسل وسیاه دونه و کنجدو این چیزا یه حلوایی هم هست اسمش معجون نخل هست اونم روزی یه قاشق میخورم تا خدا برامون چی بخواد
یاسی گل جونم خواهر جوون فقط میخوام بگم هیی واییییی من ... خدا بسه خدا دلمون تنگه خدا تنهاهیم غریبیم از دردمون فریاد نمیزنیم خورد شدیم ...شکسته شدیم بس نیست چقدر اخه تا کی ...جوونیمون چی میشه کی زندگی کنیم بس خدا دلمون تنگه بسه...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
امشب دلم پر از درده،وقتی در یخچالو باز میکنم پر از دارو و امپوله وقت امپولم گذشت دلم میخواد یکیشو بردارم صدای شوهرم بزنم،عزیزم وقته امپولمه نمیدونید چقدر شرمندشم نمیدونید با چه دردی امپولا رو میزد جاشونو میبوسید میگفت شرمنده همش تغصیر منه،نمیدونید چقدر درد داره وقتی صدای زنگ موبایل میاد روی صفحه اسم داروهام میاد خیلی درد داره وقتی دستم رو میزارم رو شکممو میگم فالله و خیرا حافظا خدایا مواظب نی نیام باش میخوام بازم براشون ایت الکرسی بخونم بگم خدایا به نی نیام زندگی بده عمر با عزت و سلامتی بده
ایییییی خدا خسته شدم شرمنده شدم ای خدا داغون شدم دیگه نمیکشم کفر نمیگم اما به دادم برس دیگه نمیتونم حتی کسی رو ندارم که پیشش دردو دل کنم خودت که بهتر میدونی چقدر سرمو رو بالش خیس گذاشتم خودت که بهتر میدونی چقدر جگرم از حرف مردم سوخته خدا خودت که بهتر خبر از دل شکسته شوهرم داری خدایا به بیکسیمون رحم کن 😭😭😭😭
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
تورو خدا بگین چقدر طول میکشه تا اروم بشم،دلم واسه شوهرم میسوزه خیلی ناراحته اما هر کاری میکنم دلم اروم نمیشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل عزیزمخیلی حس بدیه که امید ادم نا امید بشه من هم این احساس تلخ رو بارها تجربه کردم وقتی صدای قلب جنینم رو نشنیدم وقتی یه دختر 22 ساله بودم که از شوق مادر شدن یه عالمه خرید کردم واسه بچه ام بچه ای که هزار سال فکر نمیکردم 14 سال بگذره و من نداشته باشمش بعد هر بار شکست صبح ها که بیدار میشدم دیوارها ی خونه به چشمم سیاه بود وقتی اطرافیان با زخم زبون و به رخ کشیدن دلمو شکوندن وقتی همه به آرزوشون رسیدن و دغدغه اشون بزرگ کردن بچه اشونه و من هنوز دارم در جا میزنمو دور خودم میچرخم وقتی فامیل و دوست اشنا های قدیمی تو مراسم مارو میبیننو به همسرم میگن بچه شما کدومه؟؟؟وقتی خیلی از دکتر ها با فهمیدن مشکل جوابمون میکنن و ما مجبوریم پولامونو تو جیب کسی بریزیم که نمیدونیم آیا همه تلاششو واسه ما میکنه یانه دل ادم خون میشه از ناچاری فقط خداست که میتونه به داد دلای شکستمون برسه من که بعد از هر بار گرفتن جواب منفی خیلی طول کشیده تا بتونم خودمو جمعو جور کنم امیدوارم شما قوی تر باشی الان دیگه هر شب دلم پر از درده گلوم سالهاست بغض داره وسینم سنگینه از بار این غم به هر حال که چشم امیدم فقط و فقط به دستای مهربون خداست که به جز اون هیچ چیزو هیچ کس چاره ی دردمون نیست یاس گل جان دردمون یکیه و درمونمون هم یکی باید واسه همدیگه دعا کنیم برای موفقیت و آرامشمون💔🙏👪💖
یاسی عزیزم خواهر مهربونم دردو دلاتو و دلتنگیاتو...آه دلتو با تموم وجودمون درک میکنیم...وقتی پیاماتو میخونم قلبم درد میگیره...انگار خودمم...
ولی یاسی عزیزم چاره ی جز توکل نداریم...خدا باید بخاد ..اون خدایی که این تقدیرو واسمون رقم زده باید خودش بخاد و مشکلمونو حل کنه تا حداقل مرهمی باش واس دلای شکستمون...
عزیز دلم یاسی عزیزم باید صبور باشیم...عزیزم بخاطر همسرت صبور باش... من برای بار دوم که ای.یو منفی شد..تو خونه تنها بودم.... با تموم وجودم زجه زدم..نه بخاطر بچه ..بخاطر دل پردرد خودم..باورت میشه وقتی پریود شدم احساس کردم روح از تنم جدا شد...شوک بهم وارد شد..باورت میشه پریود شدم ولی رفتم آزمایشگاه واس آزمایش بتا...بعد که جواب منفی رو گرفتم تازه متوجه شدم که دارم چکار میکنم...
...ولی وقتی با همسرم تلفنی صحبت کردم آروم شدم...وقتی بهم گفت بالاخره راه سختی داریم..اینقده باید بریم تا جواب بگیریم..دلم واسش سوخت...سکوت کردم و با خودم گفتم بخاطر دل شکسته توام که شده آروم میشم..و دیگه بهش فک نکردم...سپردم دست خدای بزرگی که همه چه به خواست اون بستگی داره...میدونم خدا دلتو آروم میکنه و بالاخره ی جایی که فکرشو نمیکنی دلتو شاد میکنه..پس قوی باش...آرامشو به خونه ی امیدت که با هزار آرزو ساختی برگردن..بخدا غصه خوردن هیچ چیزی رو حل نمیکنه که بدترم میکنه...قوی باش..یا علی بگو و دوباره بلند شو...
یاسی خوبم برات پیام خصوصی دادم ...بیا اونجا
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الهی من بمیرم برای دل پر دردت یاس گل عزیزم. هییییچی نمیتونم بگم. فقط واسه آروم شدن دلت دعا میکنم. ایشالا تو اولین اقدام بعی خدا کمک میکنه و همه دردات فراموش میشه. یاس گلم درسته که کیفیت اسی ها خوب نبود و خودمم اعتقاد دارم به حرفت اما کاش آزمایشات ایمنی و انعقادی را برا اطمینان انجام بدی
یاس گل جون چند روز دیگه دردش کم تر میشه خودتو با کار مشغول کن خدا بزرگه ان شاءالله دفعه دیگه حتما مادری اون قضیه هم ولش کن گلم نمیخوام چیزی پیش بیاد موفق باشی نشد پیام بدم خدا روزی جواب این صبر مارو هم میده بالاخره چشم ما هم به جمال این نی نی خان که انقدررررررر ما رو رنج داد روشن میشه بیخیال دنیا غصه نخور تو تموم تلاشتو کردی میدونم سخته ولی بخند تو فکرش نرو مواظب روحیه همسرت هم باش
الهی مرا  آن ده که آن به