الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام عسل کوچولو خیلی خوشحالم که دقلو داری اونم پسر ان شاءالله صحیح وسالم بارتو زمین بذاری حباب جان پری منم خل وچل شده علایم رحم سرد رو دارم سه روزه دارم فقط لک میبینم دردم میره ومیاد ولی خونریزی ندارم از موعدم هم سه روز گذشته
سلام دوستان یاس گل جون خیلی خوشحالم که جوجه هاتو اوردی خونه از خدا میخوام که خیرت در مثبت شدنت باشه و دلت شاد شه ملیحه جون از خون ن نوشته هات خبلی ناراحت شدم عزیزم قوی باش بخدا تو دنیا مشکلات خیلی بدتری از بچه دار نشدن هست از داشته های زندگیت لذت ببر امیدوارم بزودی خدا خونه دلتو چراغونی کنه
آفا جونم ان شاء اله خدا دلتو شاد میکنه و به امید خدا انتظارت به پایان میرسه... حباب عزیزم من به مشکلم نمیتونم فکر کنم..اصلا درکش نکردم و نخاهم داشت...نمیتونمم درکش کنم از توانم خارج .. تنها چیزی که آرومم کرده ، خدای بزرگیه که همه چیز تحت قدرت و سلطش خودش...باید صبور باشیم...وگرنه داغون میشیم...ما فقط خدارو داریم...باید بخودش اعتماد کنیم و ازش بخایم که راه کوتاه بشه واسمون...و زوتر به نتیجه برسیم..
دوستان امشب ختم حضرت ابوالفضل مجربه بخونین و منم دعا کنید جواب من رو که نمیدنـ ........ یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام إکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام ۱۳۳مرتبه التماس دعا