2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
سلام عسل کوچولو خیلی خوشحالم که دقلو داری اونم پسر ان شاءالله صحیح وسالم بارتو زمین بذاری حباب جان پری منم خل وچل شده علایم رحم سرد رو دارم سه روزه دارم فقط لک میبینم دردم میره ومیاد ولی خونریزی ندارم از موعدم هم سه روز گذشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان یاس گل جون خیلی خوشحالم که جوجه هاتو اوردی خونه از خدا میخوام که خیرت در مثبت شدنت باشه و دلت شاد شه ملیحه جون از خون ن نوشته هات خبلی ناراحت شدم عزیزم قوی باش بخدا تو دنیا مشکلات خیلی بدتری از بچه دار نشدن هست از داشته های زندگیت لذت ببر امیدوارم بزودی خدا خونه دلتو چراغونی کنه
آفا جونم ان شاء اله خدا دلتو شاد میکنه و به امید خدا انتظارت به پایان میرسه...
حباب عزیزم من به مشکلم نمیتونم فکر کنم..اصلا درکش نکردم و نخاهم داشت...نمیتونمم درکش کنم از توانم خارج ..
تنها چیزی که آرومم کرده ، خدای بزرگیه که همه چیز تحت قدرت و سلطش خودش...باید صبور باشیم...وگرنه داغون میشیم...ما فقط خدارو داریم...باید بخودش اعتماد کنیم و ازش بخایم که راه کوتاه بشه واسمون...و زوتر به نتیجه برسیم..
دوستان امشب ختم حضرت ابوالفضل مجربه بخونین و منم دعا کنید جواب من رو که نمیدنـ ........ یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام إکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام ۱۳۳مرتبه التماس دعا