2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
رز جان من جدید ا نامه نگرفتم اما اینجا بچه ها میگن از طریق دادگاه شهید محلاتی خیلی راحت تر میتونی نامه بگیری واحتیاجی به پزشک قانونی رفتن و اینا نیست هزینه اش هم کمتره
سلام. به همه همدرد های عزیزم ملیحه جون خیلی غصه خوردم خیلی ناراحت شدم ایشالله که سری دیوه مامان میشی عزیزم یاس گل جونم ایشالله که اینجارو برات گلبارون کنیم اینسری نازلو جو ن. و یلدا جونم ایشالله به زودی مامان میشین و دوستای گل دیگه ایشالله به حق امام حسین هممون دامنمون سبز شه ومامان شیم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوستای گلم من دیروز و پیروز پشت سرهم ایوای کردم خیلی درد داشت خیلی داشتم بیهوش میشدم ولی خدار وشکر حالم خوبه ولی یکم خیلی کم خونریز ی داشتم امروز صبح هم خونریزی داشتم و مدام دل درد برام دعا کنید محتاج دعاتون هستن لطفا دعا کنید
نینا جان ایشالله که نتیجه بگیری و مامان بشی کجا انجام دادی؟ و هزینه دو مرحله ای چه قدر شد؟استراحت میکنی یا زندگی روزمره؟ اخه منم منتظرم پر بیاد تا برم واسه ای یو به امید خدا
دوستان از همگی ممنون نینا جون همون میر ..... رفتی تزریق؟ مراحل کار رو برام بگو چون من احتمال زیاد میخوام برم با اون ادامه بدم چون از ایزدی خیری ندیدم!!!احساس میکنم آب تزریق میکنه!!! میر.... به نظرت دلسوز و مسئول بود میدونی علم و اخلاق خیلی برام مهمه که دکتر پولکی نباشه.... به بیمار و مشکلش اهمیت بده برام بگو شلوغ پلوغ بود مطب!؟ با بیمارا حرف زدی؟آمارش چه جور بود؟ ببخش خیلی پرسیدم
ملیحه جان و حباب جان مراحل اینگونه بود که دارو میخوری روز 12 پریود می ری سونو زنگ میزنی میگی فلیکولو چقدره سایزش اگه خوب راه میرفتی می ری مطب دوروز پشت سرهم ایو ای میکنه ولی خیلی درد داشت اگه رحمت پیدا نکنه الکی نمیریزه بگه پاشو با یه میله و یه پنس پیداش میکنه که دردش خیلی شدیده خیلی ها دادا میزدن گریه میکردن ولی من کارشو قبول داشتم خیلی ها برا بچه دوم اومده بودن بچه اولشون هم همراهشون بود کپی خودشون بود خوشگل وناز
هیچ کس اینجا نگفت ای و ای درد داره اونجا هم میگن دردش کمه ولی واقعا خیلی درد داشت رحم من بسته بود پیدا نمیشد یه ربع دنبالش گشت درسته خیلی درد کشیدم ولی دیگه خیالم راحت که داخل رحمم ریخته شده
الی عزیزم ممنونم که به یاد همگی ما بودی امام رضا خیلی مهربونه توروخدا این بار که رفتی حرم ضامن آهو رو قسم بده که پیش خدا ضامن ما هم بشه که ما مادرهای خوبی و همسرامون هم پدرهای خوبی واسه بچمون میشیم
خود دکتر زیاد حرف نمی زنه ولی پرستارش کلی راهنمایی کرد کلی مهربون بودش حتی گفت موقع ای و ای شلوار که نمیخواین بپوشین من قیچی میکنم که فقط رحم بیرون باشه و بقیه جاها معلوم نباشه خدا خیرش بده
الی جونم ایشالله که مامان میشی خدا خبرا بده که این تاپیک درست کردی من خیلی دعات میکنم چون این تاپیک خیلی کمک کردش