2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10473 پست
دوستای خوبم یاس گل مهربون و نینا عزیزم ان شاء اله که به حرمت همین ماه خدا دلتونو شاد میکنه و خونه امیدمونو واستون گلبارون میکنیم...
نینا عزیزم منم خیلی هم موقع آی.یو و هم بعدش درد داشتم..وای وقتی یادم میاد نفسم بند میاد..البتا موقع ای.یو درد داشتم ولی چن ساعتی خوب بودم و بعدش حدودا از ساعت 12. شب تا 6 صب دردای وحشتناکی داشتم...
الی عزیزم از طرف همه ما امید زندگیا نائب زیاریه باشین .ان شاء اله به مهربونی خود آقا دستتو میگیره و دامنتو سبز میشه..و ی زحمتی واستون دارم ممنون میشم که انجام بدین..سلام منو مخصوص به آقا برسونین و بگین قربون مهربونیت برم مهمونو که دست خالی بر نمیگردنن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حباب عزیزم من حالتو خیلی خوب درک میکنم..از روزی که رفتم مطب یکی از همین دکترای شهرمون دقیقا تموم مسیر تا خونه گریه کردم..دقیقا الان 3 ماه که دیگه هیچ اقدامی نکردم..انرژیم کامل تخلیه شد وقتی دیدم هر کسی به نفع خودش..دلم گرفت..به خدا گله کردم که چقد تو این دنیای فانی و بیخود باید دلم بشکنه..چرا واس هر مرحله از زندگیم باید اینقده خسته شم که دیگه وقتی بهش میرسم و مشکل حل میشه هیچ حس خوشایندی ندارم..فقط خستگی راه تو وجودم میمونه...ک فک میکنم خواب....
ولی چاره ای نیس الان دوباره میخام به خود خدای مهربونم توکل کنم تا دستمو بگیره..ان شاء اله دست همه دوستانمو میگیره..باورتون میشه وقتی یاد مشکلم میوفتم خودم تنها نیستم. ..همه دوستانم جلوی چشم مجسم میشن...ارزوم که یکی یکی بیان و بگن که خدا دلشونو شاد کرده...میدونم که دلشون بی صدا شکست....
من الان رفتم حموم و زیر دوش یه عالمه گریه کردم اصلا حال روحیم خوب نیست نمیدونم چرا انقدر مایوسم همسرم همش میگه این کارا پول حروم کردنه پول ریختن تو جیب دکتراست از جیب ماها که به زحمت پول در میاریم
نگران اینده ام این که آیا تصمیمم درسته که خودم پول تهیه کنم و بچه ایرو بیارم که انگار فقط مال خودمه و همه مسئولیتش با منه اگه خوشگل بتشه یا نه اگه با هوش باشه یا نه اگه دل نشین باشه همسرم دوستش خواهد داشت و بابای خیلی خوبی میشه براش اما الان مایوسه
حباب عزیزم وقتی مشکل ژنتیکی داره خب سعی کن اصرار نکنی..من همسرم ازمایش ژنتیکش مشکلی نداشت ولی خودش نخواست که بیوپسی بشه منم اصرار نکردم..دوس داشتم خودش تصمیم بگیره..نخاستم اذیت بشه.. عزیزم نگران نباش..فقط توکلت بخدا باشه..
مرسی دوست جووونا ان شاللله حاجت همه منتظرا براورده بشه به خصوص امید زندگی ها قربون مهربونی امام رضا برم ...که بازم برام نشانه گذاشت امام رضا جانم حواسش هست خدا کنه روسپید بشیم فقط
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فاطیما جووون درمورد جنین چی هنوز نمیخوای بری دنبالش ترو خدا خودتو اذیت نکن ...با خودت صادق باش و برای تو فقط ارزش داره با طرازی ویزیت داشتی ....؟؟!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
لالا لالا گل بادوم بخواب اروم بخواب اروم بخواب اروم گل پونه دنیا اینجورنمی مونه 
گل عمرت نشه پرپر بترس ازچرخ بازیگر که صدتاپیچ وخم داره تورو راحت نمیزاره 
لالا لالا که شب تاره نخوابیدن خطرداره لولوپشت درخونه تورومی خوادبترسونه بخواب اروم گل پونه دنیا اینجورنمی مونه
زمونه مثل زندونه دل زندونی هاخونه 
نترس ازبازی گردون 
بابات پیش تومی مونه
لالا لالا که شب تاره نخوابیدن خطرداره لولوپشت در خونه تورومی خوادبترسونه
بخواب اروم گل پونه دنیا اینجورنمی مونه