2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه از اینکه میبینم هنوز خیلیا هستند که مامان نشدن واقعا ناراحت شدم.من پیش دکتر ایز آی یو کردم و الان دوقلو پسر باردارم.از خدا میخوام تو این شبها حاجت همتونو بده همیشه سر نمازم دعاتون میکنم.فقط آرامش داشته باشین استرس تنها چیزیه که باعث میشه نتیجه نگیرین من سه بار منفی شدم ولی بار ۴ شوهرم به دکتر گفت همسرم استرسش زیاده اونم بهم آرامبخش داد و به خواست خودمون داروهامم خارجی داد.شوهرمم بردم مسافرت دقیقا یک روز قبل از انتقال برگشتیم.خلاصه اینکه فقط آرامش داشته باشین و بهش فکر نکنین ایشالله به حق امام حسین همتون نتیجه میگیرین
بچه ها یه سوال واسم پیش اومده این دکترایی که مثل ایز یا میر واسه چند بار ای یو ای سه تومن میگیرن اگه خدا خواست و بار اول باردار شدن ادامه ی اون چند بار واسه بارداری دومشون قابل استفادس ؟ یا نه باطل میشه دیگه بقیه پول
من دارم دیوونه میشم اخه این ماه وقت تخمک گذاریمو متوجه شدم تخمدان هام درد گرفت زیر دلم تیر کشید ترشحاتم ترشحات تخمک گذاری بود اما الان 25روز گذشته و هیچ خبری از پری نیست نکنه کیست در اورده بودمو اون پاره شده pco بودم که این اواخر خیلی بهتر شده بود و پری ها منظم شده بود دکتر میگفت رو به بهبوده اما بعد ای یو اینجوری شدم خیلی نگرانم
فرشته جان من پیششون انجام ندادم اما فکر کنم باطل میشه اونا واسه یه بار بارداریه منم یه سوال داشتم اینکه شنیدم ایز و میر نمونه هارو شستشو نمیدن ایا واقعیت داره؟ اخه مگه میشه واسه ای یو این کارو نکرد؟ دکتر من با اس 1500 میگیره که با ویزیت و سونو ودارو میشه تقریبا دو تومن البته سیکل من فقط با کلومیفن و هاش سی جی بود وای یو دو مرحله ای انجام میده و هر بار اسی هارو شستشو میده یعنی از زمان دریافت نمونه تا تزریق 2 ساعت طول میکشه دستگاهشو تو مطب داره و کیفیت اس رو هم میگه وزیر میکروسکوپ نشون میده که تحرکشونو ببینم شاید به خاطر همینه که انقدر هزینه بالاس اما به نظرم در نتیجه تاثیر خاصی نداره ونتیجه فقط و فقط به اراده خداست
به دکترم زنگ زدم گفتم پرژسترون بزنم که پری بیاد ایا رو کیفیت تخمک های ماه بعد تاثیر داره گفت باید تست بارداری بدی گفتم آزو هستیم خودمم pcoگفت حتما باید تست بدی اخه یعنی چی؟
نازلو وحباب جان استراحت کردم اصلا خم و راست نشدم حتی نمازمم مینشستم پشت میز و میخوندم از پله هم بالا پایین نرفتم.آناناس خوردم ونشاسته چون تو مطب میگفتن برای لانه گزینی خیلی خوبه البته دفعه های قبلشم میخوردم ولی از همه مهمتر این بود که اون ماه اصلا استرس نداشتم و کاملا بیخیال شدم
عسل عزیزم ممنون که اومدی و خبر خوش و امیدوار کننده رو بهمون دادی..عسل جان من دو سری آیو. انجام دادم ولی اصلا استراحت نداشتم...ساعت کاریم از 6 صبح تا 6 عصر..دفتر کارم طبقه سوم بود..شاید هر روزی 7 بار 30 تا پله رو هر روز بالا و پایین میکردم...یادم که قبل از آی.یو آخر سوال خود شمام بود که آیا پله تاثیر داره..که الان متوجه شدم که واقعا تاثیر داره...در صورتی که دکتر من گفتن اصلا تاثیری نداره..واس همین میخام از کارم استعفا بدم...حداقل اینطوری خیالم راحت...ان شاء اله که بسلامتی این دوران رو پشت سر میذاری و دوقلوهاتو صحیح و سالم بغل میگیری...
فاطیمای عزیزم ان شاء اله به حرمت همون دستای کوچولو باب الوائجمون حاجتت برآورده میشه... ان شاء اله یاس گل عزیزمونم خدا به حرمت آقامون حسین و اهل بیتش بهش نظر میکنن...دامنش سبز میشه...امروز تو همایش شیرخوارگان واس همه دوستای منتظرم دعا کردم و از خدام خواستم که بشنوه صدای دل شکستشونو...