2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
امروز جمعه و روز چهارم ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن نانا٢٠٢٠ جون، انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون صبور باش،یا راضیش کن یا با دلش راه بیا من روز سونو با خانومی اشنا شدم که مشکل مارو داشت ،من که خودم هر جا برم باید شوهرمم بیاد کلا خیلی بهش وابستم و از پس کارا برنمیام اما اون خانوم خیلی راحت بود گفت حتی یه بارم شوهرش همراش نیومده و تا حالا همه کاراشو تنهایی کرده میگفت اصلا دوست نداره شوهرش بیاد و ناراحت بشه حتی داشتیم تو دوستای قدیمیمون که تنهایی میرفت کرمانشاه واسه ایو تو هم اگه از پس کارات برمیای زیاد نیاز به حضور شوهرت نیست رو این موضوع حساس نباش اما راضیش کن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه دوستان گلم امروز رفتم قیمت هتل ها رو تو اصفهان دیدم تعجب کردم خیلی گرون هستش شما ها اصفهان میارید کدوم هتل میرید که قیمت مناسب داشته باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
فاطیما جون چه خبره چهار ماه؟؟ میدونم شرایط خوبی نداری ولی واقعا چهار ماه زیاده واسه ما،دو ماهم بسه این دو ماه رو ورزش برو و دوباره از نو شروع کن
هانی جون مرسی،من متاسفانه از وضعیت جنین هام خبر ندارم یعنی چیزی بهم نگفتن ،چاره ای نیست من که توکل کردم و میرم بالاخره باید تکلیف این جنینا معلوم بشه راه دیگه ای ندارم
یلدا جون مطمئن باش که اونم بچه میخواد،سعی کن حساسش نکنی موفق باشی عزیزم
نینا جون متاسفانه من خبر ندارم اما مسلما جاهای با قیمت مناسب هم هست اگه اشنای نزدیکی داری که فرهنگی باشه میتونی از اون استفاده کنی هزینه هاتم خیلی کم میشه
سلام ایشالله که یاس گل جونم و ملیحه جان و همه منتظران به زودی زود مامان میشین من نادعلی امروزم هم خوتدمخ
ملیحه جان مسافرخانه تمیزه قیمتش چنده عزیزم اعصاب برام نمونده بخدا یه چیز درست میشه اون یه چیز خراب میشه
یاس گل جونم فرهنگی ندارم قیمت هتل ها هم شبی 200 ارزونه هستش چهارشب هم بمونیم 800 میشه به غیر از خوردو خوراک
برا من یکم هزینه ها سخته چون تازه خونه خریدیم 3200 باید بدم به دکتر میر....بماند که اینجا هم کلی پول ویزیت ازمایش سونو دادم