2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
هی یاس گل جون یه وقتایی میگم کاشکی خونه دار بودم اگر دردم یکی بودی چه بودی اون سری هم با سختی مرخصی گرفتم مجبورم چند ماه فاصله بندازم ضمنا کمی هم تپلو شدم سه کیلو زیاد کردم شدم 70خدا منو بکشه
الهی مرا  آن ده که آن به 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز یکشنبه و روز ششم ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن نینا جون، انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی افا جون ،امیدم به خدا و دعای شماس
عزیزم دکتر ک بیمارستان خاتم نمیره فقط مطب و بیمارستان مهر بیمارستان خاتم اگه می خواد بره،بره پیش دکتر یونسی،خیلی دکتر خوبیه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نینا جون مرسی از دعای خیرت انشااله نتیجه بگیری خانه معلم خیلی خوبه ولی باید صبح زود بری تا جا گیرت بیاد البته الان خیلی مسافر کمه
فاطیما جون بابا سرکار رفتن خودش نعمتیه جدا از درامدش اگه شاغل نبودیم تو خونه عصبی میشدیم بعد این همه سال انتظار انشااله شرایط جور میشه و میری دنبالش تو هم سعیتو بکن زودتر بری موفق باشی عزیزم
یاس گل جان ممنونم که بیاد من بودی من از هفته پیش نت نداشتم ولی دعای نادعلی رو که از سه شنبه هفته پیش نخونده بودم امروز بجاش 12 بار خوندم امیدوارم خدا قبول کنه و همه حاجت روا بشیم
سلام دوستای گلم یه خبر خوب بالاخره اسپرم اهدایی هم قانونی میشه البته در آینده نزدیک به امید اون روز...دیگه هر کدوم از ماها تو شهر خودمون از بانک اسپرم با اطمینان خاطر میتونیم استفاده کنیم
سلام.دوست جونا من چهارشنبه تزریق داشتم و خب قبلش هم hcgتزریق کردم که درد فراوان تخمدان داشتم اما هنوز هم این درد با من هست و کمتر نشده....چکار کنم برم دکتر!؟یا میشه خودش خوب بشه؟
امروز دوشنبه و روز هفتم ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن یاس گل،انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین مرسی از همتون دوستای گلم😘