2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
میدونم خیلی سخته چون این دورانو گذروندم ولی خواهشا اصلا و به هیچ وجه خودتونو نبازید و محکم باشید و دلتون رو بسپارید به خدا انشالا که به زودی زود نتیجه میگیرید یادمه هر سال ماه محرم و همایش شیرخوارگان خیلی دلم میگرفت و نذر میکردم ک تا سال بعدش بچه داشته باشم ببرم همایش ولی سال ب سال میگذشت و خبری نبود تا بالاخره و به لطف خدا امسال به نذرم عمل میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها اگه کسی رو پیدا کنیم واسه اس اهدایی.چه طور میشه تو شهرمون بریم واسه نمونه و بقیه کارا...کسی میدونه آیا؟ بریم مطب دکتر بگیم خودم اهدا کننده دارم تو واسم ای یو ای کن؟ یا جوری رفتار میکنیم که این نمونه مال همسرمونه؟ کسی هست راهنماییم کنه .....مرسی
سلام ب مامانای اینده وای اگه بدونید من چند سال تو این سایت و تو این تاپیک بودم شما دوستای جدید منو نمیشناسید،من مدیر تاپیک قبلی بودم امید زندگی .اخخخخ ک چ دورانی بود حتی دوس ندارم بهش فک کنم تو این راه چ زجرایی کشیدم چ ناله هایی سر دادم چ اشکهای وقت و بی وقتی ریختم چ حرفها و متلک هایی شنیدم از کس و ناکس حرف خوردم .چ سفرها رفتم چ پول ها خرج کردم چی بگم بهتون. یه کلام ک بدترین دوران زندگیم بود، خدا ب همتون صبر بده خدا به همتون کمک کنه خدا به همتون پشتکار و تن و روانی فولادین بده
دو بار میکرو ناموفق.....4 تا ای یو ......پنجمیش باردار شدم ولی........تا یکسال بدونه اقدام...............
عزیزای دل من با وجود اون همه سختی با اون همه نا امیدی با اون همه بی پولی و بی کسی بالخره مامان شدم.الان مامان یه دختر ناز یه ساله ام.بعد از ده سال زندگی مشترک منم ب ارزوم رسیدم. دوس جونا تنها نصبحتم اینه ک این راه خیلی سخت و طولانی و زجر اوره فقط خسته نشید دل سرد نشید نا امید نشید .ادامه بدید از شما حرکت از خدا برکت،شما برید جلو همه راه ها رو برید دوباره و چندباره ی روزی خدا صداتونو میشنوه.همه تون مادر میشید فقط خییییلی سخته تاب اوزدن تو این دوران. تو رو خدا کم نیارید.
دو بار میکرو ناموفق.....4 تا ای یو ......پنجمیش باردار شدم ولی........تا یکسال بدونه اقدام...............
من خیلی درگیرم وگرنه خیلی خیلی دوس دارم ب همتون کمک کنم.امشب بعد از چند سال تونستم ی سری ب این سایت بزنم اولین جا ک اومدم خونه قدیمی مون بود.اگه سوالی دارین یا چیزی زهنتونو درگیر کرده برام پیغام خصوصی بزارید جواب میدم ولی دیر شد ناراحت نشید راستی نود درصد بچه هایی ک اون دوران با ما بودن همه مامان شدن.درسته دیر مامان شدیم ولی بالخره شدیم
نینی مامی جون سلام،اینقدر خوشحال شدم از دیدن پیغامت که نگو همیشه دوست داشتم باهات حرف بزنم راستش دو سال پیش که عضو این تایپیک شدم از صفحه اول تا اخرو سه بار خوندم همیشه واسه مامان شدنت دعا میکردم باور کن یکی از خوشحال کننده ترین خبر مامان شدن بچه های اینجا خبر مامان شدن تو بود،از ته دلم همیشه واسه درست کردن این تایپیک دعات میکنم امیدوارم دعای خیر دوستای اینجا همیشه همراه زندگیت باشه اینجا خونه امید هممونه ،ممنون که با ساختن اینجا امید رو به زندگیامون اوردی اگه اینجا نبود من که میمردم ،خدارو شکر که مامان شدی انشااله خدا دختر کوچولوتو حفظ کنه واست و زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه
لطفا بیشتر به ما سر بزن اگه واست مقدوره بگو پیش کدوم دکتر مامان شدی و اس گرفتی یا جنین،امیدوارم تو این عید یه عیدی خوب از خدا بگیری
واسه مامان شدنمون دعا کن مررررسی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ساحل جون خوش اومدی انشااله زوده زود مامان بشی عزیزم دکتر ایز و میر اصفهانن تقریبا سه میلیون میگیرن واسه ٥ بار،دکتر چ کرمانشاه هر بار یک میلیون ،دکتر ترک هم مشهد هر بار ٢٥٠-امیدوارم بتونم کمکت کنم هر اطلاعاتی خواستی در خدمتت هستم موفق باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سهیلا جون مشکل تو چیه؟؟دشمنت نا امید بشه انشااله فکر نمیکنی بهتره با شوهرت صحبت کنی و واسه جنین راضیش کنی؟؟
هانی جون مرسی انشااله سلامت باشی وقتی رفتی مراسم حتما ما منتظرا رو دعا کن اسمتو به ختم اضافه کردم مرسی
فرشته جون فکر میکنم بهتر باشه دکتر نفهمه که اس مال خودتون نیست و اهداس بهتره نگی
اینم اسامی دوستایی که میخوان تو ختم باشن به امید حاجت روایی همشون ١- فاطیما جون ٢-نازلو جون ٣-ملیحه جون ٤- نانا٢٠٢٠جون ٥-سارا جون ٦-نینا جون ٧-یاس گل ٨- الی جون ٩-نفس جون ١٠-هانی جون انشااله همه حاجت روا بشن