الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
امروز سه شنبه و روز اول شروع ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن فاطیما جون، انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان عید همگی مبارک دعاهاتون قبول باشه ان شاءالله منم این چند وقت مهمون دارم یاس گل جان میشه از دکتر ک بپرسی که جنین اهدایی دارن تو بینارستان یا نه؟ انگار قسمت نیست من برم پیش ط بعد چه روزایی مطب بود ؟ میشه ادرس وتلفنش برام بذاری من گم کردم...
دوستای گلی تو ختم هستن هر روز اگه سر زدین پست مربوط به ختم اون روز رو لایک کنین که اگه کسی ندیده بود جاش بخونیم،من امروز جای بقیه هم تو ختم هستن میخونم که ده تا دعا کامل باشن هر وقت خودتون هم اومدین بخونین،مرسی
تو خود بهتر میدانی
ای وای از دست تو یلدا،چقدر بهت گفتم نوبتت رو از دست نده حیفه خوشم میاد که اصلا حرف گوش کردن بلد نیستی،دکتر ک جنین هم داره دفعه قبل ازش سوال کردم،ناراحت نباش حتما خیریتی بوده توکل کن ،بسم اله بگو و از اول شروع کن موفق باشی
تو خود بهتر میدانی