الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مرسی عزیزدلم تو خیلی مهربونی.من تو این شهری که زندگی میکنم تنهام فقط شوهرمو دارم تا چند روز پیش فقط با اون دردو دل میکردم ولی الان....نمیدونم الان خوشحال باشم از اینکه شمارو دارم یا ناراحت باشم از اینکه شما هم مشکل منو دارین.... از خدا همیشه خواستم هیچکسو اینجوری امتحان نکنه.خیلی سخته اینکه با همه وجود دلت واسه بچه پر بکشه بعد واسه اینکه شوهرت نشکنه جلو همه بگی نه بابا بچه چیه....هنوز زوده.... حتی به مامان بابای خودت...
سلام دوستان ببخشید نت ندارمفقط بگم اگه کسی خواست با چ نوبت تهران بگیر ه یکشنبه صبح ۸ به بعد زنگ بزنه و فقط چهار شنبه ها از تا بعد از ظهر هستن
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای عزیز و مهربونم سلام... ان شا الله حال همگیتون خوب باشه. ببخشیدچون فعلا اقدامی ندارم کمتر میام بهتون سر میزنم پارادایزجون هر وقت اومدی سوالاتمو جواب میدی... 1. شما که پیش دکتر ط و بیمارستان آبان زایمان کردی. مشکلی برای شناسنامه پیش نیومد؟ به خاطر این میپرسم چون هم دکترت و هم بیمارستان میدونستن 2. جنین شناسی که جنین رو انتقال میده خانم بود یا اقا؟ بیمارستان خاتم دکترت رحمتو آماده میکنه اما آقا انتقال میده
همسرم کاملا دلسرده. میگه دیگه نمیریم دنبالش. حتی نمیتونم در مورد بچه فقط یک کلمه باهاش حرف بزنم. گفتم شاید با گذر زمان بهتر بشه که هنوز ... همسرم سه روز در هفته پیشمه. 4 روز شهرستان کار میکنه. یه سوال میپرسم دعوام نکنیدا... به نظرتون من که نامه دارم میتونم بدون حضورش برم چند بار ایو کنم شاید جواب داد... خلاصه دارم مثل آدمی که داره غرق میشه به همه جا چنگ میزنم... خیلی سردرگمم
سلام نازنین جان واقعا تو خاتم این کار انجام میشه؟پس چرا من خود دکترم برام انتقال داد حرفی از جنین شناس نبود راستی عزیزم اهدا جنین ک دیگه قانونیه وبچه متعلق ب زن وشوهر نابارور هست مادر قانونی کسیه که بجه رو به دنیا میاره
یلدا جون اون اقایی که اومد جنینها رو اورد. همون گذاشت. قبلش روی پاهامو پوشوندن دفعه قبل فکر کردم فقط جنینها رو میاره. اما این دفعه پرسیدم که ایشون میذاره. گفتن اره نگران نباش. دستش خیلی خوبه
مطمئنی همه رو نوشته؟ زنگ بزن وقت بگیر الان بهش میگی که دوبار منفی شدی خودش میدونه چیکارکنه راستی بینارستان بهم گفته بود که فقط یک بار اهداکننده میذاره شما الان از کجا میخوای جنین بگیری با ط ادامه نمیدی؟