2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
یاس جون مرسی عزیزممممممممممممممم من اگ بخام ک اسپرم اهدایی بگیرم .........نامه اش چقدر طول میکشه بگیرم؟؟/واینکه چکارکنم کسی از کوچه مون نفهمن ؟؟چون بهم گفتن میان تحقیقات محل درسته؟؟ نفس فدات شمممممممممممممم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلسا جونم منم دوست دارم،همه بچه های اینجا رو دوست دارم انشااله هم تو و هم همه دوستامون به بزرگترین ارزوشون برسن😘😘
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
رز جون تو دادگاه شهید محلاتی ،کمتر از یک هفته نامه رو بهت میدن اگه توی شهر کوچیک زندگی میکنی من بهت پیشنهاد نمیدم از شهرتون واسه نامه اقدام کنی بهتره بری تهران یا اینکه از مرکز استان اقدام کنی که البته تهران خیلی بهتره در ضمن مطمئن باش اگه بیان واسه تحقیق اصلا نمیگن نامه واسه چیه و طرف میخواد جنین بگیره یا اس،نهایت که بگن میپرسن خانواده خوبین یا اوضاع مالیشون چطوره که همونم مطمئن باش نمیان
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل جون نه متاسفانه نوبت نداشتم و داروهامو از متخصص زنانم همینجا گرفته بودم.دکتر گفت اگه تا ساعت 11 هم نوبتت شده بود واست ای یو ای میکردم چون این همه راه اومدی ولی الان ساعت 3 شبه و هیچ نمونه ای نداریم
یاسی جون.... مرسی عزیزمممممم... من تهرانم عزیزم.... نزدیک دادگاه شهید محلاتی... فقت نمیدونم کدوم شعبه میگی... دادگاه خانواده یا عمومی... اگ لطف کنی آدرس دقیق بذی فدات میشم واینکه هزینه اش چقدر میشه
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
فرشته جون باورم نمیشه ٢٨ ساعت راهو رفتی اونم بدون نوبت،خوبه والا که شوهرت نکشتت از شوخی گذشته باز خوبه که رفتی پابوس اقا و دکترو دیدی انشااله حاجت روا برگشتی
گلسا جون ما تنها نیستیم هم خدا رو داریم هم اینجا رو داریم
شوهرامونم هستن
دیگه نگی تنهاما😘 انشااله خدا به دل شکستت نگاه میکنه و مامان میشی ببخشید من در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم بچه ها میان کمکت میکنن
فاطیما جون به سلامتی،انشااله این بار مامانی عزیزم روز انتقالتو بگو میخوام واست ختم بردارم