2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
شما برو بیمارستان مهر قسمت ناباروری بگو ک جنین میخوای البته تمام مدارک همسرت ک مربوط به بیوپسی و... همراهت ببر ماما یا دکتر برات برگه مینویسن میبری دادگاه درخواست میدی باهمسرت 4روزه اماده میشه نامت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای وای فرشته جون نوبت نداشتی؟؟برای بار اول هم پیش دکتر نرفته بودی؟؟ اشکال نداره در عوض برای اولین بار مهمون خونه اقا شدی انشااله زودی حاجتتو میده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
گلسا جون مسلما اولین قدم بهتره که تو مطب دکتر باشه،اینجوری خیلی بهتره اول دکترت رو انتخاب کن دکتر ط تلفنی نوبت میده دکتر ک حضوری نامه دادگاه قدم بعدی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
هر دو خانومن،اسمش رو به اختصار مینویسیم که مشکلی پیش نیاد و این راه واسمون بسته نشه شما کجا میخوای ادامه بدی؟؟ اینا دکترایی هستن که بچه های اینجا بیشتر میرن پیششون مسلما دکترای دیگه هم هستن
بچه ها تورو خدا ببخشید من اینقد سوال میپرسم میخوام بدونم اگه بخوام از دکتر ط وقت بگیرم دفه اول که اومدم تهران اگه یه هفته ای بیام میتونم هم نامه بگیرم هم داروهای انتقال جنین و بهم بده. بعدشم جنین آماده داره یا خودم باید یکیو پیدا کنم؟
بعدش برو دنبال نامه دادگاه،تا بری تو سیکل باید نامه رو داشته باشی که یلدا جون واست توضیح داد کامل
بخدا من هیچی بلد نیستم هیچکسم نمیشناسم واسه همین از شما کمک خواستم شما اولین نفری هستین که مشکلمو بهش گفتم.اگه بگید بیمارستان بهتره میرم بیمارستان اگه میگید دکتر بهتره میرم دکتر....فقط نمیتونم خیلی رفت و آمد کنم اخه راهم خیلی دوره.
گلسا جون این چه حرفیه،ما اینجاییم که به همدیگه کمک کنیم عزیزم اگه میخوای پیش دکتر ط بری اول زنگ بزن به مطبش نوبت بگیر الان دارن واسه ابان وقت میدن بار اول که اومدی ازمایشات رو واست مینویسه معرفی نامه بهت میده واسه دادگاه ،وقتی ازمایشا اماده شد و نامه گرفتی میای واست دارو مینویسه و میری تو سیکل اگه بخوای بری پیش دکتر ک میتونی بری حضوری مطبش ،نوبت هاش روزانس و روزای شنبه و سه شنبه مطب میشینه و باقیه ماجرا
گلسا جون ما هیچ کدوم از شهر خودمون نامه نگرفتیم ،خطر ناکه
از بیمارستان نمیشه تلفنی وقت گرفت باید حضوری بیای
منم از دور میام مشکلاتتو درک میکنم،از مطب شروع کن جنین هم خودشون دارن و هم واسطه میشناسن که میتونی از اونا بگیری دکتر خودش راهنماییت میکنه نگران نباش عزیزم