الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر دو خانومن،اسمش رو به اختصار مینویسیم که مشکلی پیش نیاد و این راه واسمون بسته نشه شما کجا میخوای ادامه بدی؟؟ اینا دکترایی هستن که بچه های اینجا بیشتر میرن پیششون مسلما دکترای دیگه هم هستن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها تورو خدا ببخشید من اینقد سوال میپرسم میخوام بدونم اگه بخوام از دکتر ط وقت بگیرم دفه اول که اومدم تهران اگه یه هفته ای بیام میتونم هم نامه بگیرم هم داروهای انتقال جنین و بهم بده. بعدشم جنین آماده داره یا خودم باید یکیو پیدا کنم؟
بخدا من هیچی بلد نیستم هیچکسم نمیشناسم واسه همین از شما کمک خواستم شما اولین نفری هستین که مشکلمو بهش گفتم.اگه بگید بیمارستان بهتره میرم بیمارستان اگه میگید دکتر بهتره میرم دکتر....فقط نمیتونم خیلی رفت و آمد کنم اخه راهم خیلی دوره.
گلسا جون این چه حرفیه،ما اینجاییم که به همدیگه کمک کنیم عزیزم اگه میخوای پیش دکتر ط بری اول زنگ بزن به مطبش نوبت بگیر الان دارن واسه ابان وقت میدن بار اول که اومدی ازمایشات رو واست مینویسه معرفی نامه بهت میده واسه دادگاه ،وقتی ازمایشا اماده شد و نامه گرفتی میای واست دارو مینویسه و میری تو سیکل اگه بخوای بری پیش دکتر ک میتونی بری حضوری مطبش ،نوبت هاش روزانس و روزای شنبه و سه شنبه مطب میشینه و باقیه ماجرا
تو خود بهتر میدانی
منم از دور میام مشکلاتتو درک میکنم،از مطب شروع کن جنین هم خودشون دارن و هم واسطه میشناسن که میتونی از اونا بگیری دکتر خودش راهنماییت میکنه نگران نباش عزیزم
تو خود بهتر میدانی