2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
سلام عزیزانم من گیسو هستم 28 سالمه 5 ساله ازدواج کردم شوهرم آزاسپرمه 3 ساله که داریم هزینه میکنیم ولی همش الکی اینقد شوهر بیچارم امپول خورده که دیگه داغون شده قرار شد 6 ماهه دیگه هم آمپولاشو بزنه اگه نتیجه نگرفتیم بریم دنبال اهدا نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نفس عزیز و مهربون ممنون...یعنی روزی میاد که ماهام مامان
شیم....
فاطیمای عزیزم قربونت برم من ممنون دوستانمم که دلسوزانه و خواهرانه راهنماییم کردن...همینکه از سردرگمی نجات پیدا کردم خداروشکر میکنم و آرزوی عاقبت بخیری واس همه دوستام دارم...
امیدوارم انتقالت با موفقیت و شاد شدن دلت بعد از این همه صبر و تحمل باشه..
عزیزم منم موافق دوستانمم... ولی ی مشکلی که دارم اینه که دکترم قرار 15 شهریور مسافرت بره..منم امروز فردا پریود میشم..وقت واس گرفتن عکسو ندارم...حدر حال حاضر دو راه دارم..یکی اینکه این ماه آی.یو بدون عکس رنگی انجام بدم و یا صبر کنم و عکس بگیرم که مرحله سوم میشه تو آبان...با فاصله دوماه از آی.یو ای دوم...
منم آبان واس خانم دکتر طرازی نوبت دارم...
میشه خواهش کنم منو تو جمتون قبول کنید دکتر کاملا ایندفعه نا امیدمون کرد ولی ما خودمون گفتیم این راهو تا آخر بریم که خدای نکرده دو روز دیگه پشیمون نشیم که چرا بیشتر تلاش نکردیم.الان میخوام همزمان با مصرف آمپولای شوهرم کارای جنین اهدایی رو هم پیش ببرم.شما که تجربه دارین بگین چیکار کنم.
فاطیما جون من هستم اما فردا نوبت ازمایش دارم خصوصی کن ببینم اوضاع چطوره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون بچه پایه های زندگی رو محکم تر میکنه زنو شوهر به خاطر بچه بیشتر کوتاه میان و بیشتر صبوری میکنن اما هیچ وقت بچه مشکلات بین زن وشوهر رو حل نمیکنه،میبینم که نمیشه بری پیش مشاور پس یه برگه رو دوقسمت کن بدی های همسرت و انتظاراتت رو یه طرف بنویس وخوبی هاش و البته کارایی که واست میکنه رو یه طرف دیگه بعد ببین این زندگی چقدر واست ارزش داره و چقدر باید واسه حفظش کوشیدو از خود گذشتگی کرد
امیدوارم این راه به دردت بخوره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی نفس جونم،دعام کن انشااله سرم دو تا شلوغ شه😜
گلسا جون خوش اومدی،انشااله مامان بشی عزیزم ما در خدمتتیم هر کمکی بخوای بچه ها راهنماییت میکنن درمورد درمان متاسفانه اطلاعاتی ندارم ،اطلاعات ما بیشتر در مورد اهداس انشااله کار شما بهش نمی افته به هر حال در خدمتتم تا جشن مامان شدن😘
رز جون به جمعمون خوش اومدی،انشااله اونی که واست خیره پیش بیاد
ای وای الی جون،سالهای ساله که همه باردار میشن و میزان و ما میمونیم انشااله خدا خودش نظری کنه و ما هم مادر بشیم غصه نخور نوبت ما هم میشه
سلام دوستان امروز از مشهد برگشتم.با وجود 28 ساعت راه و خستگی و کلی دارو که واسه سیکل مصرف کرده بودم آی یو ای نشدم و دست خالی برگشتم.رفتنم فقط و فقط یک سود داشت که تونستم از دکتر ترک که منشیش خیلی خیلی زیاد سرسخت بود ساعت 3 شب با 50 تومن زیرمیزی نوبت بگیرم و با دکتر حرف بزنم و واسه ماه اینده نوبت بزنم.حالم خیلی خیلی بد بود از یه طرف درد تخمک گذاریم از یه طرف ، ناراحتی اون همه تخمک که تلف شدن.ولی خوب در عوض قسمتم شد واسه اولین بار امام رضا رو زیارت کنم و ازش واسه هممون سلامتی و رفع حاجت خواستم.دیگه خودمو دست خدا و امام رضا سپردمو برگشتم.
یاس گل مهربونم مرسی که وقت گذاشتیو جوابمو دادی.من اگه بخوام واسه جنین اهدایی اقدام کنم از طریق بیمارستان باید اقدام کنم یا دکتر؟ چقد طول میکشه که نوبتم بشه دیگه از انتظار خسته شدم دیگه واقعا نمیدونم جواب بقیه رو چی بدم.