2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست
یاسی گلی عزیزم خداروشکر که دوستان خوبی مثل شماها دارم...عزیزم اتفاقا خیلی خوشحالم از راهنمایی و دلسوزی دوستان خوب و عزیزم.. ...با صحبت های دوستانم تصمیم قطعی گرفتم که فعلا عکس رنگی رو بگیرم...و بعدم با داروی کم ی بار دیگه شانس خودمو امتحان کنم....ان شاء اله خدا به هممون کمک کنه... سارا عزیزم ناراحتش نباش باید فقط توکل کرد و ادامه داد...ان شاء اله بزودی زود دامنت سبز بشه و دلت شاد..
خدا رو شکر نازلو ،انشااله این راه واست خیر باشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یلدا نیستی؟؟قهر کردی باهامون ؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام دوستان خوبید سوال دارم کسی میدونه دکتر چ تو تهران چطور کارش چه ساعتی هستش از کی باید نویت بگیرم؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
صبور باش یلدا جونم،یه مدتی جو خونه رو اروم نگه دار بعد باهاش صحبت کن
الی جون چهارشنبه و پنج شنبه تهران بود قبلا،نوبتاشم روزانه بود الان رو نمیدونم اما خودم میخوام برم پیشش اگه شد برم حتما بهت میگم