2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
عاشق پسر اولشونن حالا که بچه از خودش داره عاشق بچش هم خواهند بود احساس میکنم حتی اگ من بچه دار بشم بچه من دوست نخواهند داشت و ته ذهنشون عاشق بچه اون خواهند بود پس زحمت کشیدن من هیچ فایده ای نداره باید جدا شم فقط خودم مسخره کردم به خدا

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مرسی پارا جان واقعا گل گفتی خیلی سختمه کارکردن با واسطه لطف کردی عزیزم رز جون مگه اونا خبر دارن شوهرت بچه دار نمیشه؟ این چه حرفیه عزیزم یعنی پسرشونو دوس ندارن؟؟؟؟ اکه مشکلشو میدونن عزیزم درکت میکنم منم دو ماه پیش سر اینکه شوهرم خبر بارداری خانم دوستش رو داد ب ثول هودت وزنه 100کیلو رو قلبم گذاشتن داشتم دق میکردم چراااا چون خانمه 4ماه ازدواج کرده ومن همزمان با عروسیش انتقال داشتمممگ با خودم میگفتم اگ بچه واسه من مونده بود الان بچه من واون همسن بود منم میخاستم جدا شم ب همسرم کفتم نمیتونم دیکه چرا این خبرو برام اوزدی که دل منو بسوزونی!!!! ولی الان دیگه برام مهم نیست
رز عزیزم خودتو ناراحت نکن...امثال ماها دیگه باید دلامونو فراموش کنیم...این ی حقیقت که واس ماها هنوز مثل خواب...ما باید محکم باشیم..میدونم واقعا سخت،خیلیم سخت..ولی چاره ی جز تلاش و جنگیدن نداریم..خود من اگه اینهمه دارو و دردو تحمل میکنم فقط و فقط واس پیدا کردن ی مرهمی واس این درد بزرگی که تو قلبم..که وقتی بهش فکر میکنم انگار قلبم بین دوتا مشتم و محکم فشارش میدم...بخدا من واس خودم ناراحت نیستم..واس همسرم که وقتی مشکلشو فهمید حتی آهم نگفت که من بشنوم..درداشو تو خودش ریخت..اینقدر که هرکی همسرمو میدید میگفت مثل همیشه نیست..همسرم خیلی شاد و شیطون بود..بچها واقعا دردش گرفت. بدطور دردش گرفت.. رز عزیزم به امثال جاریت نگاه نکن..ماها قسمتمون جوری دیگس..با وجود مشکلم همیشه خدارو به خاطر وجود همسرم شکر میکنم..امیدوارم که آرزوی نصف و نیمه ماهم با مصلحت خدا یکی بشه و خدا دل شما و همه دوستانمو شاد کنه عزیزم..
سلام ,یلدا جان گفتی دکتر ط برا جنین اهدایی بدون نوبت انجام میده یعنی نمیزاره تو نوبت؟چطوری میتونم ازش نوبت بگیرم؟
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
ساحل عزیزم دکترم آقا هستن...بچها من امروز با دکترم صحبت کردم...چون دو بار آی .یو منفی شده گفته بار سوم انجام نده و اول لاپارسکوپی انجام بده و بعد واس بار سوم دو ماه بعد از لاپارا سکوپی ای.یو انجام بده...نمیدونم چکار کنم...خواهش میکنم دوستان بگین چکار کنم... خودم فکر میکنم الان واس لاپاراسکوپی زود...نمیدونم بار سومم انجام بدم ولی خوب عوارض داروهاش خیلی زیاد..اگه جواب نگرفتم بعد لاپاراسکوپی انجام بدم...به دکترم پیشنهاد عکس رنگی رو دادم قبول نکرد ...گفتن عوارض عکس رنگی بیشتر از لاپاراسکوپی...دکتر میگه بعد از لاپارا شانس حاملگی خیلی زیاد میشه..دوستان ممنون میشم نظراتونو بدونم..واقعا موندم چکار کنم..
ملیحه عزیز دکترم دکتر ایزدی نیست..ی دکتر دیگه ای تو اصفهان...متخصص زنان دکتر مس...دو بار آی.یو. ای انجام دادم..جواب نگرفتم..دکترم 3 بار ای .یو.آی انجام میده...بعد از دوبار منفی پیشنهاد لاپاراسکوپی رو داده..روش کارش با دکترای دیگه که آی.یو انجام میدن فرق میکنه..فقط آمپول گونال و هاش.ام.جی میده ...داروهاش عوارضش خیلی زیاد..نمیدونم واقعا برم لاپاراسکوپی ..
ملیحه عزیزم ممنون که نظرتو دادب..بخدا خیلی نگرانم...از سردرگمی بیزارم...منم اس اهدایی میگیرم...دکترمو بخاطر اینکه متخصص زنان بود انتخابش کردم..نمیخاستم راه واسم طولانی بشه و سردرگم بشم..ولی الان انگار سردرگمم...دکتر اعتقاد داره وقتی جواب نگرفتم و شرایط خودم خوب بوده،لاپاراسکوپی انجام بدم که اگه مشکلی در مورد لوله ها و یا رحم هست زودتر تشخیص و رفع بشه...من عکس رنگی نگرفتم..دکتر میگه لاپاراسکوپی بهتر از عکس رنگی...عکس رنگی دارو با شدت تموم وارد لوله ها میشه و احتمال چسبندگی بعد از اون بیشتر...وگرنه میتونم دوباره داروهارو استفاده کنم و بعد از مرحله سوم اینکارو انجام بدم..
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز