2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
یاسی عزیزم دکتر من واس تزریق آمپولامک هاش.ام .جی و گونال اف(البته خارجیش ) ساعت خاصی رو نگفت..فقط گفته سر ی ساعت مشخص تزریق کن..منم صبحا ساعت 6 صبح قبل از تایم کاریم تزریق میکنم..بنظرت اشکالی نداره.....
سلام به همگی بچه ها من رفتم جواب آزمایش پاپ اسمیر گرفتم ولی دکتر نیستش که برم نوشته التهاب modrate هست که فکر کنم به معنی متوسطه و همین طور نوشته سلول های واکنشی تغییر یافته مرتبط با التهاب دیده شده حالا چیکار کنم؟ Modrate به نظرتون به معنی متوسطه یا معتدل ؟ تو دیکشنری دوتاش رو نوشته
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو آزمایش مشخص نکرده که نوع عفونت چیه؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام نازلو خوبی؟
نازلو میگن خطرناکه باعث سقط میشه
سلام دوستان گلم صبح بخیر حالتون خوبه چه خبرا ببخشید که نتونستم بیام وبهتون سربزنم ولی همیشه به یادتون هستم این کوچولو همه وقتمو گرفته کلا که خواب خیلی کمی دارم وانرژی هم ندارم بیایید بگید کی جدیدا مامان شده من وقت نکردم صفحات قبلی رو بخونم
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
سلام پارا جونم خوبی عزیزم ماهم به فکرت هستیم پسر گلت خوبه؟؟؟ پارا جون لطف میکنی بگی هزینه جنین دکتر ط چقدره؟واینکه چندتا جنبن برات انتقال داد؟ من مهر ماه وقت دارم واحتمال زیاد بخوام از جنین فریز استفاده کنم راستی ظاهر رو تطابق میده؟مثلا سفید باشیم از پدر مادر سبزه جنین نذاره 😆
یلدا جونم قیمت دکتر ط نسبت به جاهای دیگه خیلی مناسبه کلا سه تا انتقال میده از نظر تطابق چهره خیالت راحت باشه به گفته خودش هیچوقت مثلا ًبرأی کسی که سیاه هستش نمیره سفید و بور بذاره به نظر من با دکتر ط ادامه بده و دنبال واسطه نباش بااین روحیه حساس تو وهمسرت از نظر من همون بهتر که اصلا اهدأ کننده رو نشناسید بهتره
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
نازلو جان منم اطلاعاتم در حده اینترنت نوشته بود تو هفته های بالا باعث میشه کیسه ی آب پاره بشه البته ممکنه صد درصدی نیست حالا من میرم از دکتر میپرسم نتیجشو میگم ولی فکر کنم درمان بشه بهتر باشه التهاب شما هم متوسط بود ؟ یا ضعیف؟
مال من متوسط بود و ضعیف نبود به خاطر همین نگرانم
سارا عزیزم از منم متوسط بود...التهاب نتیجه عفونت میتونه باشه...من تو دوره ی که مرتب چکاب میرفتم (البته قبل از خبردارشدن از مشکلم )آزمایشم پاپ اسمیر دادم....تو همون دورها بود ک دکترم گفتن عفونت داری ک من فک میکنم از سونو واژینالی بود ک انجام میدادن و من به خود ژل حساسیت پیدا کردم..راستش ی دوره واسم داکسی سیکلین تجویز کردن ک منم استفاده نکردم....با عنبر نساء بهتر شدم..بخاطر همین دیگه دارو رو استفاده نکردم..اتفاقا هیچ علائمی از عفونت نداشتم... پیگیر باش ولی نگران نباش...کلا عفونت چه واژن و چه مجرای ادراری سبب میشه که کیسه آب پاره برشه و زایمان زودرس باش...