2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
انشااله درست میشه نینا جون.برای منم دعا کنید بچه ها..... بعد از کلی نذر و نیاز و انتظار که خوشحال شدم مامان شدم بچم سقط شد.... دعا کنید خدا به جاش یه نی نی سالم بهم بده.... خیلی غصه دارم... جاش خالیه برام..... انشااله همتون حاجت روا بشین....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پیدا کردن اهدا کننده ها خودش ی درد سر بزرگیه من میترسم از سایت بگیرم بعدا مشکلی پیش بیاد یک بار یکی پیشنهاد داد کفت 6 ملیون میخواد تازه میگفت قیمت منصافه دارم میگم حالا واسطه 3 و500گرفت اخرشم هیچی به هیجی نمیدونم چرا دکترم کفت همیشه جنین اهدایی تعدادش کم میشه حالا چون ذخیرشون پایینه! یا چون امپولاشونو درست وبه موقع نمیزنن!!! خلاصه نمیدونم
یلدا جون معمولا کسایی که جنین اهدا میکنن یا خودشون با این روش باردار شدن و بقیه جنیناشونو نمیخوان یا اینکه کارشون اینه و در هر دو صورت بخاطر مصرف داروها ذخیره پایین میاد
سهیلا جون انشااله مامان شدنت رو جشن بگیریم،تو چه کار میکنی؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نینا جون انشااله که این پول واست درست میشه،خرج بچه دار شدنو خدا میرسونه مثل خرج عروسیه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ملیحه جون انشااله خدا به دل شکستت نگاه کنه،انشااله خدا به دل هممون نگاه کنه و این روزا بگذره و بچه بغل بشیم بچه های سالم و صالح امین
یلدا جون متاسفانه همینه،اگه اونی که گفته شش میلیون میگیرم ذخیره خوبی داشته باشه و تعداد جنین هاش زیاد و با کیفیت باشه می ارزه اما اگه بخواد تقلب کنه یا قبلا خیلی اهدا کرده باشه نه یکی از دوستامون توی همین تایپیک با اهدا کننده میرفت سونو و میبردتش واسه امپولاش اینجوری نمیتونه امپولتشو نزنه و تازه اخر سر ١٣ تا جنین خوب گیرش اومد و اهدا کننده هم بار اولش بود تو هم مطمئن باش اگه از اول شرط کنی هم واسه ازمایش هم سونو و امپولا رو همراش بری خیلی بیشتر می ارزه تا ٣/٥ بدی به واسطه و بی ثمر هر چند که اول و اخر باید خدا بخواد خیلیا با یه جنین باردارن و خیلی با بیست جنین نه
فرشته جون سینال اف همون ایرانیه گونال اف هست ساعتش فرق نداره بعضی دکترا میگن دوازده ظهر بعضیا میگن هفت شب
وای فکرکن ببرمش هر روز امپول بزنه مگه میشه؟؟؟؟ بعد من زیاد دوس ندارم زیاد ببینمشون از طرفی میترسم شوهرم سکته کنه اسم 6 ملیون رو بشنوه خخخخ اگه این جریان ادامه داشت تخمک خودمو استفاده میکنم حال وحوصله ندارم