الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
فرشته عزیزم واقعا بعد از مدتها امروز منو از ته دل خندوندی..عزیزم درست ک قیافه هاشون شبیه ولی فک نکنم ...میتونی با دکتر صحبت کنی و موضوع رو باهاشون درمیون بذاری ولی ن به این مستقیمی ک الان گفتی...
بچه ها من یه نگرانی دیگه دارم میترسم از طریق اهدایی ایدز و هپاتیت و غیره بگیرم ازشون پرسیدیم گفتن خیالتون راحت ازشون آزمایش میگیرن ولی آخه این بیماریها هم تا یه مدتی پنهان هستن و تو آزمایش هم پیدا نمیشه گریه .... میترسم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
عزیزم سارا جان من از دکترم ک پرسیدم ک چرا هزینه اینقده زیاد گفتن نمونه هاشون محدود و مرتب تست ازشون گرفته میشه.....عزیزم من خودم اصلا نمیتونم در موردش فک کنم...فکر کن اطلاعاتت در مورد بیماری هام اگر زیاد باش ک دیگه هیچ....من خودمو با تموم وجود به خدا سپردم...اصلا اصلا نمیتونم به هیچی فکر کنم...اگه بخام فکر کنم دیگه حتی نمیتونم ی قدمم پیش ببرم....شمام فقط توکل کن و خودتو بسپار بخدا....
در مورد کاری که ماها داریم انجام میدیم اول وآخر خدای مهربون و بزرگ که کمکمون میکنه و هوامونو داره....ما نه در مورد ژنتیک بچه چیزی میدونیم و نه در مورد خصوصیات ظاهریش...در مورد انتقال بیماری هم هیچ نمیدونیم...من وقتی به دکترم گفتم من به اعتماد شما و توکل خدا میخام این کارو انجام بدم ناراحت شدند و گفتند واستون انجام نمیدم چون خیلی وسواس دارین...دکتر گفتن ک احتمالش هس ک از پدر و مادر سالم بچه ناقص به دنیا بیاد .اونم بخاطر محیط نه بخاطر ژنتیک...منم دلمو با تموم وجود بخدا سپردم و شروع کردم..ان شاء اله خدا خودش کمکمون میکنه.....
در مورد اون بچه هم اگه میخاید بگیریدش بهتره ی سر بزنید ب تاپیک فرزندخواندگی با خانمها صحبت کنید در مورد همه چیزش مخصوصا شناسنامه گرفتنش. اینجوری با ی دید باز میرید جلو. ولی دعا میکنم در هر صورت بچه خودتونو داشته باشید