2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
نینا جون منم درحال اقدامم ..ای یو ای با اس اهدایی.تا اونجا که بچه ها گفتن دکتر ایز اصفهان واسه 5 بار 3200 میگیره اگر بار اول یا دوم شد پولی برگردونده نمیشه.دکتر چ کرمانشاه که خانمه واسه هر بار 1 تومن میگیره و دکتر ت که مشهد هستن واسه هر بار 250 میگیره.هر سه تا هم نامه ی دادگاه نمیخوان و تو مطب هستن.همینا رو میدونم عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزبزم نینا دکتر منم واس 3 بار 4 میلیون میگیره..200 تومن واس خود نمونه که از آزمایشگاه گرفته میشد ....داروهای هر دوره از 1 میلیون بیشتر میشه ک سری گذشته خود من هزینه داروهام 1500 شد....
بچه ها تو دوره حاملگی هر روز باید آمپول زد؟ چون مادر شوهرم باهامون زندگی میکنه میخوام بدونم میشه ازش مخفی کرد
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
بچه ها یه سوال دارم.اگر میتونید راهنماییم کنین.دکتر واسه عفونت بهم پماد کلوتریمازول و لکورکس داده الان لکه های اولیه پریودیم شروع شده این پماد ها رو ادامه بدم یا نه ؟چون داخل واژنه مشکلی نیس
دلم خیلی گرفته از صبح همش اشک می ریزم دلم برا شوهرم میسوزه هرکی داری میکنه که پول دکتر واسه ماه بعد جورکنه منم که میگم نمیخوام بزار چندوقت دیگه میگه میخوای با اعصابم بازی کنی
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
من خیلی غصه می خورم خسته شدم میدونم ماه بعد نمیتونم برک نمیخوام به خودم امید بدم ولی به شوهرم میگم عصبی میشه همش میگه راجبش حرف نزن تا سر ماه جورش میکنم عاشق بچه است دلم براش میسوزه
وقتی میبینم آنقدر مهربونه آنقدر آدم خوبیه ولی تو حسرت بچه است همه داغون میشم همه دوستان بابا شدن وقتی با بچه اونا بازی میکنه کلی ذوق میکنه تنها کسی میبینم با بچه ها آنقدر خوبه همه بچه ها دوستش دارن ولی خودش.....
همش تو نی نی سایت دنبال یه روزنه روشنایی هستم یه دوست پیدا کردم کلی بهم کمک کردش میخواست بره پیش چوب .... خبرش بهم بده ولی از شوهرش داره جدا میشه خیلی دلم شکستش دوباره تنها و بی کس بین این همه آدم موندم
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز