2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست
سلام بچه ها
من امر وز ۱۱پریودی رفتم سونو دادم یه۲۶و ۱۲ تو راست
یه ۱۰ و ۱۳ و ۱۴ تو راست داشتم
دکتر گفت شنبه بیا ولی فکر نکنم امیدی باشه چون اون فولیکول ۲۶ که خیلی بزرگ شده و به درد نمیخوره بقیشون هم کوچیکن
اصلا نمیدونم برم یا نه
ای خدا این همه راه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جوون اتفاقا خوبه اون کوچیکا ان شاءالله اگه رشد کنه به بالای ۱۸ میرسه من احتمال میدم تا پانزدهم پری ۱۲_۱۳_۱۴به اندازه کافی بزرگ بشه قبل اینکه امپول بزنی روز چهاردهم سونو بده
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام ثمین جان بیکاری ها ابن سینا به درد نمیخوره ب دلایلی اول اینکه پانکچر که شدی ی بار برات انتقال میدن +شد ک هیچ نشد از اول میری تو نوبت اهدا اینارو بهت نگفتن؟تازشم چه خبره شاید ما نخوایم تخمک اهداکنیم مکه زوره یعنی ی بار بیشتر برات انتقال نمیدن بقیه جنینارو هم واسه خودشون برمیدارن جدیدا ی خانمی بهم اینو گفت دیگه خود دانی دوس داری وقت وپولتو هدر بدی میل خودت از ما گفتن دکتر ط وک هست میتونی به اونا مراجعه کنی نامه دادگاه هم که داری عکس رنگی رو اونجا انجام بده کارشون خوبه ولی ازمن میشنوی تو لیست اهدا نرو
الی جونم خدانکنه عزیزدلم دیگه چه کنم میسوزم ومیسازم تا ببینم چی میشه سارا جان ان شاءالله همه چی به خوبی پیش بره اگه میخوای باiuiباردار شی باید صبور باشی موفقیتش کمه انقدر هم استرس نداشته باش کشتی منو نهایت اگه نشد میری میکرو درضمن تو فقط تنها نیستی دیدی که هدیه گفت دو سال در حال رفت وامد بوده واسهiuiپس با دید +نگاه کن هدیه جون ان شاءالله دخترتو صحیح وسالم بغل کنی
سارا عزیزم با دکتر زنانت مشورت کن و حتما قبل از آی.یو.آی ی سونو بده تا مطمئن بشی ک فولیکول مناسب (حداقل اندازش 18 میلی باشه) برای اینکارو داشته باشی و بعدش اقدام کن...دکتر اعتقاد داره تعداد مهم نیس اینکه تخمک خوب داشته باشین مهم...توکلتون بخدا..
یلداجون نمیدونی چقدر سخته از یه شهر دیگه با فاصله ۱۰ساعت راه بری تا برسی به دکتر
وقتی میرسی دیگه نا نداری
علاوه بر اون مرخصی شوهرم چون کارش که آزاد نیست هر ماه باید به سختی چند روز مرخصی بگیره
میکرو که کاملا منتفیه نه اینکه نقل مکان کنیم به همون شهری که انجام میدن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نمیدونم حالا چرا اینقدر درد داره رفتم دکتر زنان پاپ اسمیر دادم ولی داغون شدم دکتر هم گفت مشکلی نداری و به نظر هم نمیرسه عفونت داشته باشی پس چرا وقتی میخواد آی یو ای انجام بده دکتر اینقدر درد و سوزش دارم؟؟ ممکنه عفونت ادراری یا عفونت مثانه باشه؟ عفونت ادراری با مثانه یکیه؟
ممنونم شبنم جون نی نی در چه حاله؟
سارا عزیزم نگران نباش..عزیزم منم موقع آی.یو.آی درد دارم..درد هم بخاطر دستگاهی ک میذارن تا نمونه تزریق بشه و هم بخاطر تخمک گذاریه و داشتن درد طبیعی....شبنم عزیزم ممنون...توکلم و امیدم به خدای مهربون و دعای شما دوستان خوبم.....
سلام خانمای گل
سلام یاس گل عزیزم من کلا با خوندن ی مطلب نظرم کلا راجب اهدا عوض شد دیگه نه جنین رو میتونم قبول کنم نه اس رو انقدر حالم بده نمیدونم با همسرم چطور درمیون بذارم
من تا جایی که فهمیدم تو این تاپیک هیچ خانمی همسرش به اجبار قبول نکرده ورضایت قلبی داشته اما همسر منه که فقط راضی نیست وچون بهش گفتم جداشیم گفته باشه من اگه بهش گفتم جداشیم چون خسته شدم همیشه حرف از بچه میزنه ومن کاری از دستم ساخته نیست نمیتونم بپذیرم
گفتم حداقل مطلقه باشم بهتره دیگه کسی درگوشم بچه بچه نگه
ولی خب حاضر نیست حتی به این علت طلاقم بده چه بسا که میدونم زندگی بعد از طلاق زیاد هم جالب نیست...
سلام دوستای گلم .امیدوارم حال همگیتون خوب باشه.
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد .
تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.