2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155989 بازدید | 10472 پست
ایشا الله به حق بزرگی خود خدا همتون حاجتای دلتونو بگیرید.مامانای باردارن بارشونو راحت بذارن زمین.
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد .
تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.
من زندویمو مدیون بچه های امید زندگی هستم.چه روزایی که با هم اینجا گذروندیم.الان بیشتر اون دوستا مامان شدن.ایشا الله یه روزی بیام اینجا دیگه هیچ کدومتون نباشین.اگه هم بودین فقط از نی نی هاتون بگین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این به بعد سعی میکنم زود زود بیام پیشتون.یه عالمه دوستون دارم.
دوستای جدید منو نمیشناسن.من از مامانای قدیم گروهم.
خرگوش عزیزم خدا دخترای خوشگلتو دوقلوهاتو بهت ببخشه...خداروشکر ک خدا بهتون نظر کرد و دلتونو شاد کرد...عزیزم من از دوستای جدیدم ولی دوستان قدیمو کامل میشناسم...اگ این دوستان نبودن خود من حالا حالا راهمو پیدا نمیکردم...واسمون دعا کنید ان شاء اله همه دوستانم بزودی مامان شن و دلشون شاد بشه.. دوستان نمیدونم چی بگم ..من امروز 19 روز بعد از آی.یو.آی پریود شدم....خدایا فقط صبرشو بهم بده البته به همه دوستانم...
دوستان واقعا میدونم باید تو این راه توکل کرد و راهو ادامه داد تا خدا واسمون بخاد..ولی واقعا راهش واسم سخت...طاقت فرساست...خدایا سخت امتحانمون میکنی..صبرشو بهمون بده..دوستان تو زندگیم اینقده امتحان شدم و واس به دست اوردن هر چیزی سختی کشیدم ک دیگه واقعا صبرم تموم شده...این امتحان آخری دیگه طاقتمم تموم کرد...خدایا به بزرگیت قسم میدم ک بهمون آرامش بده...
دوستان واقعا میدونم باید تو این راه توکل کرد و راهو ادامه داد تا خدا واسمون بخاد..ولی واقعا راهش واسم سخت...طاقت فرساست...خدایا سخت امتحانمون میکنی..صبرشو بهمون بده..دوستان تو زندگیم اینقده امتحان شدم و واس به دست اوردن هر چیزی سختی کشیدم ک دیگه واقعا صبرم تموم شده...این امتحان آخری دیگه طاقتمم تموم کرد...خدایا به بزرگیت قسم میدم ک بهمون آرامش بده...
سلام به همه منم دلم خیلی شکسته اومدم با این دل شکستم به همتون یه دنیا امید بدم بچه ها دست از تلاش برندارین من خودم خیلی مشکل دارم ولی دارم تحمل می کنم شوهرم راضی به ای و ای شده منم خوشحالم ما باسختی فرشته زندگیمونو بدنیا میآریم من این ماه هم شاید نتونم برم ای و ای چون خیلی مسیرم دوره صدها کیلومتر باید برم خدا خودش یه نگاهی بهم بندازه و بار اول مثبت شه.من برا همتون هرلحظه دعا میکنم فقط تورو خدا شما هم برا من دعا کنید ناامیدنباشید خدابیامرزت از رحمت خدا روی برنگردانید
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
روزی پیامبر با دلی شکسته به خدایش گفت زنی شبانه روز گریه میکند و خواستار فرزندی صالح است خدایا دعایش را به اجابت برسان از سوی خدا وحس آمد که این زن نابارور آفریده شده است پیامبر به آن زن فرمود حکمت تو اینگونه است چندین سال بعد پیامبر آن زن را با فرزندی دید به خدایش گفت شما که گفتید ای زن تا آخر عمر نابارور است خدا فرمود این زن حتی وقتی فهمید نابارور آفریده شده است هیچگاه از دست از عبادت و رحمت من برنداشت ومن رحمتم را برای او باریدم
ببخشید که اشتباه تایپی هست چون با گریه می نویسم تورو خدا از رحمت خدا روی برنگردانید همون مامان میشیم من همش براتون دعا میکنم
منم مثل همتون خسته ام ن تازه من مشکل مالی هم دارم میخوام طلاهامو بفروشم خدا خودش حتما تلاش های منو می بینه خدا اگاه به همه چیز می بینه که چقدر بنده حقیر غصه میخوره خودش کمک میکنه من مطمعن هستم همه مون باردار میشیم مامان میشیم
فرشته جوون خواهش میکنم در توانم بود ببخشید اگه نتونستم کامل بگم دوستان ناامید نباشید که شیطان وارد زندگیتون میشه چ اثرات بدشو واقعا میبنید نازلو یه حسی بهم میگه دفعه بعد مامانی خدا کنه اینطور باشه و ما رو خوشحال کنی ولی این حس منو بگیر و برو دنبالش... میخوام مامان بعدی شما باشی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
شبنم جوون راست میگی من که حسابی رحم سرد شده همش فکر میکردم به خاطر داروهامه البته غذا اصلا رعایت نمیکردم کلا قبل از فهمیدن مشکلم رعایت داشتم ولی کم کم نظم بهم خورد همه چی خوردم که سرد شد کلا همین باعث شد پری در حد قطره بشه خلاصه این سری روغن سنبک و روغن بادام شیرین و سیاهدانه زدم و بستم و هر سری میرم حمام همین کار رو میکنم روز اول و دوم پری نبات داغ خوردم با زعفران واقعا تاثیرشو دیدم ...شکر خدا بهتر شدم میخوام همین روند رو ادامه بدم تا رحمم گرم شه که برا بارداری تخمک خوبی داشته باشم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹