2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155981 بازدید | 10472 پست
ممنون شبنم جان نمیدونم چون شاید نزدیک پریودمه زیادی ریختم به هم ماه پیش سه چهار روز تاخیر داشتم که اخر سر زعفرون خوردم تا پری شدم امروز هم شربت زعفرون خوردم یهو نمیدونم چی شد شبی پریود شدم دو روز زودتر از موعد من عادت ماهانم منظمه یعنی بخاطر زعفرون زودتر اومد؟
یلدا جونم چرا انقد حرص میخوری و بدخلقی میکنی.عزیزم این روزا امتحان خداونده اگه همسرت مسئولیت پذیر و شوهر خوبی بوده برات انقد تردید به خودت راه نده.انقد غصه به خودت نده. منم بسسسسسیار با هر اهدایی مخالف بودم و حس بدی داشتم ولی الان میبینم اگر به خدا توکل کنیم خودش مهرشو به دلمون میندازه اونم ماااااادرانه.حتی مادر و پدرایی که از پرورشگاه فرزند میگیرن عاششقش میشن.خدا کریمه خودت و بخدا بسپر. من هنوز خیلی اول راهم ولی فقط توکل به ذهنم میرسه از خدا خواستم خودش بهترین آدما و راه و جلو پامون بذاره.من فعلا فک کنم سابقم از همتون کمتره کمکم کنید منم این راه و به خوبی و سلامت و عاقبت بخیری طی کنم. یلداجون من بازم باهاشون صحبت میکنم بهم گفتن که چندتا از تخمکاتو اهدا کن اگه دوس داری نگفت همشونو....البته منم با اهدا مشکلی ندارم.مرجع ام سیستانی رو پیدا کردم که با انتقال جنین موافقه.بازم بررسی خواهم کرد مرسی از لطفت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنون دوستای خوب و مهربونم....شبنم عزیزم من مشکل راهو ندارم ولی از این نگرانم ک با وجود اینهمه آمپول هورمونی و داشتن شرایط خوب واس باروری چرا جواب نمیگیرم...من ی بار دیگه فرصت دارم .. واقعا الان دیگه ترس دارم واس ادامه...میخاستم برم لاپاراسکوپی ک یکی از دوستام میگه نری بهتر ،بخاطر اینکه ممکن بعدها چسبندگی رحم و یا عوارض دیگه داشته باشه...از همین سردرگمی هاش نگرانم ..
شبنم عزیزم شما استراحت مطلق بود..من شرایط کاریم سخت .. هم از نظر مسیر و هم از نظر ساعت کاری و شرایط کاری...بنظر شما میتونه تو نتیجه تاثیر داشته باشه....من اصلا تو این راه خسته نمیشم ولی هر بار ک اقدام میکنم با هزار امید و بعد ناامید میشم خیلی از نظر روحی بهم میریزم...واقعا تاثیر بار منفیش خیلی بد...خداروشکر ک دوستان خوبی مثل شماها دارم ک میتونم راحت باهاتون درد و دل کنم...واقعا تنها جایی ک ارومم میکنه.....به امید روزی ک همه دوستای خوبم دلشون شاد بشه ...
عسل کوچولو دوست خوبم ممنون میشم ک جواب سوالمو بدین...یادم پرسیده بودین ک پله میتونه رو منفی شدن کار تاثیر داشته باشه...خداروشکر بعد از اون مثبت شدین....واقعا طبق تجربتون میتونه تاثیر داشته باشه؟؟؟؟
ممنونم دوستای عزیزم لطف دارین تو بارداری قبلیم که پوچ بود ومنم تکلیفمو نمیدونستم شوهرم کنارم نبود انقدر بی تابی میکردم براش ولی افسوس ذره ای احساسمو درک نکرد تازه سفرش تفریحی بود اونم تو عید
سلام بچه ها من رفتم اصفهان برا اهدا جنین گفتن باید یک سال تو نوبت باشی کسی اصفهان جنین نگرفته که ببینم چطوریه ؟یعنی واقعا یک سال باید تو نوبت باشم یا بیشتر؟
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
درد دلمو که به هیشکی نمیتونم بگم فقط میتونم اینجا تایپ کنم احساس میکنم دارم با خودم حرف میزنم
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام