الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ممنونم هدیه جوونم....سارا عزیزم من ک انجام دادم دفعه دوم دردش بیشتر از بار اول بود....6 ساعت بعد از اون دردای وحشتناک و غیر قابل تحمل داشتم ک درست مثل دفعه اول...ک دکترم گفت دردا مربوط به آزادسازی تخمک...ک من فک نمیکنم اونهمه درد مربوط به تخمک گذاری باشه
مرسی الی جون نازلو من بعدش درد نداشتم فقط حین انجام دادنش
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این ماه میخوام برم ای و ای طبق تحقیقی کردم روزی که ای و ای انجام میدید به جای استراحت اگه یکم پیاده روی آهسته کنید و نفس عمیق بکشید شانس باروری 10 درصد اضافه میشود
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
خیلی استرس دارم چون تو شهر خودم نیست و کلی مسیر باید طی کنم تا به مطب دکتر برسم ولی خوشحالم که تو این سایت شماها و رویاجان پیداکردم و امیدی برا ادامه زندگی پیدا کردم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
نینا عزیزم ان شاء اله خدای مهربون بهت کمک میکنه و دلتو شاد میکنه...هزینه آی.یو.آی بست بستگی به دکتری داره ک واس درمانت انتخاب میکنی..... عزیزم قبل از ای.یو.آی بیشتر گرمیجات بخور بخصوص تو دوران پریودی و سردیجات و ترشی رو حذف کن...ولی بعد از آی.یو.آی گرمیجات حذف بشه و بیشتر چیزای سرد بخور...عسل و دارچین اماده کن و هر روز ی قاشق بخور و خیلی نکات دیگه ک دوستان خوبم تو همین تایپیک بهشون اشاره کردن... توکلتون بخدا..
البته عسل و دارچینو قبل از آی.یو.آی بخور... و خودم تو ی مقاله خوندم ک اشاره کرده به این که 3 روز اول حتما استراحت کنید... و کنار همه کارایی ک انجام میدیم اول و آخرش خدا باید بخاد و ان شاء اله واس همه دوستان خوبم بهترینو میخاد...
سلام مهربونا.رفتیم ابن سینا و بعد از بررسی و پرسش و پاسخ تصمیم گرفتیم تخمک از من باشه و اسپرم از اونا.لقاح آزمایشگاهی میدن و جنین چندروزه رو میذارن.حالا کسی هس بدونه کدوم مراجع هستن که این کارو جایز میدونن؟؟؟
قراره از ماه بعد برم برا عکس رنگی و...وارد لیست اهدا بشم.گفتن بین 6 ماه تا یکسال و نیم تو نوبتین منتها اگه تخمکی که پانکچر و فریز میشه رو اهدا کنی اضافشو ،زودتر مثلا 6 ماه طول میکشه