الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نفس عزیزم خداروشکر ک دختر گلتون مشکل نداره....و دلتون آروم شد...من از خوانندهای خاموش بودم ..شما از جمله کسایی بودین که من همیشه پیگیر کارتون و درمانتون بودم...اینقده این تایپیک امید زندگی 1 و 2 رو خوندم ک انگار تموم دوستان رو کامل میشناسم...راستش واس آرامش دل خودم میخوندم... دوست خوبم شما از جمله کسایی بودین ک همیشه کنار بچه ها بودین و دلسوزانه راهنماییشون کردین...خدا به دل مهربونت نگاه کرده و دلتون شاد کرد..خداروشکر...به دخمل کوچولوتون بگین با اون دستای کوچیکش واس هممون دعا کنه..... موفق باشین..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون نازلو جان. عزیزم خودم هم با راهنمایی بچه های قبلی مسیرمو پیدا کردم. الان دخمای اجازه نمیده بیام. اما بازم اگر دوستی سوال داره خصوصی بده هر وقت بیام میبینم و جواب میدم. از خدا میخوام روزای مادرانگی را نصیب همتون کنه به حق فاطمه زهرا
وای نفس تایپیک اومد... چقدر خوشحال شدم خوندم نی نی مشکل نداره... خدایا هزاران بار شکرت شکرت شکرت... نفس و هانی دخملاتون هیچ وقت از ذهنم نمیره. هر جا باشم به یادشونم. کاش میشد هانیم بیاد بگه تمام این کابوسها تموم شده. ان شا الله خدا به خاطر این همه زحمتی که کشیدید دیگه با فرزندتون امتحانتون نکنه. می بوسمتون
یلدایی مطب دکتر ط خیلی ارومه. با همسرت ویزیت میشی. من واقعا از مطبش راضی بودم. پیش دکتر ک بیمارستان رفتم مطبشو ندیدم. ماما تو اتاقه. خیلی شلوغه.یکم به خاطر این مساله نگران بودم. اما برخوردش فوق العاس یکی یدونتو چکار میکنی؟
نازنین جان یکی ی دونه رو انتقال نمیدم عزیزم بله نازنین جان درسته ولی من شرایط خاصی مد نظرمه میخوام از واسطه بگیرم بازم شما بگید من مهر وقت دارم پیش ط خلاصه موندم فعلا منتظرم پریود شم ازمایشای هورمونی و واز ذخیره بدم تا بعد
نفس عزیزم ان شاء اله دختر گلتون زیر سایه پدر و مادر صد ساله بشن.... فاطیمای عزیزم میگن خدا تو دل دلشکسته ها جا داره...ماهام با دلای شکستمون دعا میکنیم ک خدا دلتو شاد کنه ..و انتظارت به خوشی و شادی تموم شه...آمین....
من همه نوشته هاتونا میخونم ولی چیزی ننوشتم. من اومدم که بگم رکورد دار آی یو آی تاپیکم تو رو خدا با لین دو بار و سه بار نا امید نشین من هجده بار ای یو ای کردم و الانم منتطر دنیا اومدن دخترم هستم و اصلا پشیمون نیستم که سه سال زندگیمو وقف آی یو آی کردم هیچ وقت هم نا امید نشدم و هربار با روحیه بهتر رفتم فقط اومدم بگم توکلتون به خدا باشه باور کنید خیلی وقتا از خیلی از مخارج زندگیم زدم تا تونستم دکتر رفتن را ادامه بدم همیشه از ته دل دعا میکنم خدا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزاره ... امین
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد