2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156024 بازدید | 10472 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آرزوجان من بهت درخواست دوستی میدم خودم طی تحقیقاتی که کردم چون اوایل قرار بود تهران انجام بدم یه چند تا بیمارستان پیدا کردم ولی هیچ وقت پیگیرشون نشدم و دقیق نمیدونم انجام میدن یا نه؟ تو یه دفتر نوشتم که برات پیداش میکنم میفرستم به خصوصیت اسم دکتر خودمم که اصفهانه هم میفرستم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ولی اگه اصفهان انجام میدن تهران هم حتما انجام میدن و اگه تهران انجام بدی خیلی بهتره و جدای از هزینش خستگی زیادی داره که تو باردار شدن تاثیر میذاره یه چیز دیگه هم که هست سعی کن مراکز رو حضوری بری تلفنی جواب درست درمونی نمیگیری
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
شبنم عزیز استرس و از خودت دور کن البته خودم میدونم سخته چون گاهی تپش قلب میگیرم ولی بهترین راهش سرگرم کردن خودته من که تصمیم گرفتم برم یه کلاس تا بهش فکر نکنم
ارزو جون ابن سینا هست فک کنم ولی طول میکشه تو نوبت میزارن.خاتم الانبیا هم هست.اصفهان دکتر ایز .کرمانشاه دکتر چ که خانومه و دکتر ت مشهد ای یو ای می کنن با اس اهدایی در مطب.منم مخفف نوشتم ولی اگه اول اسمشونو تو نت سرچ کنی محتمل پیدا میکنی.من در این حد بلد بودم .خودمم تازه این ماه میخوام اقدام کنم ...
آرزو عزیزم تو چرا اینقده به خودت استرس میدی....قانون اینجا اینه که اسم دکترا به صورت کامل نوشته نشه....دوتا دکتر اصفهان انجام میدن...دکتر ایز و دکتر میر...و بعلاوه دکتر مس....اگه اسپرم اهدایی رو تو نت سرچ کنی قطعا ی سری اطلاعات به دست میاری...دوست خوبم سارای عزیزم ک بهتون درخواست دوستی دادن ...ان شاء اله هر چی خیر واستون پیش بیاد...