2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
فاطیمای عزیز تو کلنیک مشتاق اصفها قانونش اینطوره ک اگ بخای رحم اجاره ی بگیری با طرف قرارداد میندن و همه این کارا تحت نظارت وکیل انجام میشه...تو رحم خانم جنین رشد میکنه و وقتی بچه بدنیا بیاد شناسنامه بچه بنام شما و همسرتون صادر میشه...چون طبق قانون تمام خرج و مخارج اعم از درمان و حتی خوراک توسط شما پرداخت میشه...ماهیانه ی مبلغی واس خوراک بچه شما باید بحساب طرف پرداخت کنین ک همه چیز دیگه از نظر شرعی و قانونی درس باش...و تا جایی ک میدونم خود هزینه رحم اجاره ی خیلی بالاس...امیدوارم اطلاعات بهتون کمک کنه...ولی دعا میکنم ک انشالا جنینو تو رحم خودتون انتقال بدن....
سلام دوستان ببخشید بخاطر اون همکارم که فک میکنم اینجا رو میخونه پستامو حذف کردم نازلو ممنون از توضیحت شاینا جواب دادم الی جون نمیدونم چرا هی قسمت نمیشه انتقال بدم با هزار خواهش مرخصی میگیرم واسه یه سونو میرم و بینتیجه کلی هورمون و دارو وارد بدنم شده که نتیجه نداره پیش پزشکی تو شهر خودمون میرم اونم نظرش مث پزشکای دیگه س رحم اجاره هم واسه من یعنی خط کشیدن دور بچه این یه بارم انتقال میدم هر چه باداباد توکل برخدا
الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام هانی جوون خوبی نی نی چطوره بهتره ؟!! من که منتظرم جواب از کم تیرویدی ام بیاد که ببینم چرا لاغر نمیشم اول باید لاغر کنم تخمدان هام ضعیف شده با کلی دارو تخمکی نداشتم توکل بر خدا
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
شبنم جون عزیزم،هنوز قسمت من نشده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون این فکرا رو از سرت دور کن انشااله واسه خودت میشه،کی میری انتقال؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دوستان یه اطلاعات کمی دارم راجع به رحم اجاره ای ،روزی که رفتم واسه پانکچر یه خانومی اومده بود که خودش ٢ تا بچه داشت گفت سه سال پیش رحم اجاره ای کسی شده و واسش یه بچه اورده و١٥ میلیون گرفته حالا واسه همون خانواده دوباره باردار بود یعنی همونروز ازمایش داده بود و مثبت بود گفت چون زایمان چهارممه و بچه دوم این خانوادس قرارمون ٢٣ میلیونه البته اونروز که اومده بودن واسه این بود که دختر خالشو به خانواده دیگه ای معرفی کرده بود که واسشون رحم اجاره ای بشه منم رفتم پیشش نشستم و ازش پرسیدم گفت اول میرن قرارداد میبندن پیش وکیل روز انتقال یک میلیون میگیرن بعد وقتی جواب ازمایش مثبت شد سه میلیون دیگه بهش باید بدی،هر سه ماه در پایان ماه سوم ،سه میلیو میگیرن ماهی ٤٠٠ هزار تومن هم واسه مواد غذایی میگیرن تمام ازمایشا هزینه اش با مالک جنینه و به اسم اون انجام میشه حتی وقتی بیمارستان بستری بشه واسه زایمان به اسم مالک جنینا بستری میشه بعد از زایمان هم بچه رو میگیری و هفت میلیون اخرو بخش میدی،و میتونی از کلیه مزایایای قانونی بعد از زایمان استفاده کنی،توی همکارامون بچه همین روشی گیرش اومد وقتی بچه رو تحویل گرفت رفت مرخصی زایمان فقط گفتن اگه دو قلو بشه ١٠ میلیون به مبلغ اصلی و ماهی ٣٠٠ به هزینه خورد و خوراک اضافه میشه البته اینم گفتن که دوقلویی ریسکش بالاس و معمولا کسایی که واسه کسی باردار میشن دو قلو رو نگه نمیدارن
راستی همه هزینه های دارویی و ویتامین ها هم با مالک جنینه فقط یه موضوع خیلی مهمی که هست اون خانومی که میخواست رحم اجاره کنه تخمک از خودش نبود اما به ساروگیت نگفت من از دکتر شنیدم میگفت اگه بفهمن جنین یا تخمک از مالک نیست ممکنه دردسر بشن اینارو میدونستم امیدوارم به درد کسی نخوره و همه نی نی ها تو دل مامان خودشون بزرگ شن امین
فاطیما جون انرژی منفی به خودت نده ان شاءالله از رحم خودت بچه دار بشی عزیرم فکرشم یه لحظه بهت خطور نکنه من که اگه نتونم خودم باردار شم میرم بچه میگیرم فکر رحم اجاره ای اصلا به مخلیه ام نمیگنجه به چیزای خوبب فکر کن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوس جونا امیدمو از دست ندادم توکل برخدا پارسال دکترم گفت اگه آندو نره بالا رحم اجاره سوالاتم هم واسه اطلاع بود اونقدر روابطم با فامیل خودم و شوهرم بالاس که نمیتونم وانمود به حاملگی با رحم ... کنم پس اصلا تو ذهنمم نمیگنجه دعا کنید این داروای گیاهی و گرده نخل خرما جواب بده الان که مرخصی ندارم ماه بعد دارو رو شروع میکنم امیدوارم خدا باهمین شرایطم همه چیز رو مهیا کنه هانی جون ،یاس گل ،الی و بقیه دوستان ممنونم ان شاءالله که خدا مادرای تاپیک و بچه هاشونو حفظ کنه یه نظری هم به ما بندازه
الهی مرا  آن ده که آن به