الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
منتظر عزیزم عمل میکروتسه همون عملی ک قبلنام انجام میشده اگ اشتباه نکنم....دکتر اورولوژیست تو اصفهان به همسرم پیشنهاد دادن ک دقیقا نوشته بود عمل micro tese...ولی خب چون ازمایش هورمونی همسرم بالا بود تصیمیم گرفتیم ک دیگه این عملو انجام ندیدم...با وجود اینکه آزمایشات ژنتیکی اعم از کاریوتایپ و میکرودلیشن y سالم بودد...
واقعا ؟؟منو بگو میخولستم یه هفته زودتر بی بی بذارم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سارا عزیزم توکلتون بخدا و کارتونو بسپارین دست خدای بزرگ..انشالا شمام مثبت میشین و هممونو خوشحال و امیدوار میکنین....شبنم عزیزم میشه بگین چ کارایی رو قبل و بعدش انجام دادین...ممنون
مرسی نازلو جون ان شا... خودتو همه ی بچه های این تاپیک سریع مامان شین چون میدونم انتظار سخته
دوستان ترو خدا هر کسی نیاز به جنین یا اسپرم داشت بهم بگین منم گرفتارم شاید دو تا خانواده بتونیم بهم کمک کنیم ما هم از روی گرفتاری باور کنید شرایطم خوبه تحصیلکرده هستیم خدارو شکر دو تا بچه سالم هم داریم توکل به خدا هر کسی مایل بود تماس بگیره خدا به هممون کمک کنه توکل به خودش 09106672161
نمیدونین چه حس قشنگیه که بعد از چند روز بیای سایت وًببینی دوست جدیدی اضافه شده و چند صفحه بعد همون دوست گلمون مامان شده شبنم جون عزیزم مبارکت باشه انشااله ٩ ماه به واحتی بگذره و نی نیه نازت صحیح و سالم بیاد بغلت
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
شبنم جون همون طور که خودت گفتی استرس بدترین چیزه خودت رو به خدا بسپار همونی که واست معجزه کرد،با ازمایش دوم خیالت واحت میشه ضمن اینکه بتات خیلی خوبه موفق باشی عزیزم راستی ممنون واسه راهنماییات
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام فاطیما جوون دقیقا چی شد من متوجه نشدم و راستیش اطلاعی هم ندارم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹