2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
تنها دلیلم واسه نپذیرفتن جنین این که حس خوبی بهش ندارم برام اهمیتی نداره که بجه خودم نیست شوهرم بخاطر همین مسئله گفت حداقل میخوام خوشت بیاد بیشتر مراقب بجه تو شکمت باشی دیگه نمیدونم این احساسات ضد ونقیض رو چیکارکنم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه شبنم‌جوون خیلی هم مبارکه عزیزم یه نفس تازه به امید زندگی ها دادی عزیزززم ان شاءالله نه ماه بارداری خوب و خوشی داشته باشی کجا بودی بار چندم بود گلم بتا چندبود ؟!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اینم شادی منننن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مبالکه شبنم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
رز ابی: samad hesami: جراحی میکروسکوپیک بیضه یا Micro-TESE ابداع و استفاده از این روش باعث ایجاد امید در مردانی شد که از آزواسپرمی غیرانسدادی رنج میبردند. در گزارشات مختلف در بسیاری از مردان فاقد اسپرم که در نمونه برداریهای قبلی نیز فاقد اسپرم در بافت بیضه بوده اند، میتوان با این روش اسپرم مناسب پیدا کرد. موفقیت این جراحی به طور واضح با توانایی و تجربه جراح بستگی داشته و لذا نتایج آن در دستهای مختلف، متفاوت خواهد بود. در این جراحی پس از اینکه برشی به طول ٤-٣ سانتیمتر روی پوست بیضه داده شد، بیضه زیر بزرگنمایی میکروسکوپ باز شده و اقدام به برداشتن لوله هایی میشود که امکان وجود اسپرم در آنها بیشتر به نظر میرسد.تمام نمونه های خارج شده در همان اتاق عمل توسط متخصص جنین شناسی بررسی میشود. تمام مناطق بیضه زیر میکروسکوپ مورد بررسی قرار گرفته و جهت احتمال وجود اسپرم نمونه برداریهای میکروسکوپیک با حجم اندک بافت انجام خواهد گرفت. با توجه به بی حسی یا بیهوشی در طی عمل بیمار دردی نخواهد داشت.در صورتی که اسپرم در نمونه های برداشته شده یافت شود، جدا شده و برای استفاده های بعدی منجمد میشود. بدنبال آن بیمار مرخص میشود. قدم بعدی آماده کردن همسر بیمار جهت لقاح خارج رحمی (IVFیا ICSI) میباشد. پس از آماده شدن همسر، اقدام به پانکچر تخمک میشود و جهت لقاح این تخمکها میتوان از اسپرمهای فریز شده استفاده کرد. با توجه به اینکه بر اساس برخی مطالعات اسپرم تازه از اسپرم منجمد بهتر میباشد، روش دیگر اینست که در همان روز پانکچر تخمک و یا روز قبل از آن، مجددا اقدام به تهیه اسپرم به روش Micro-TESEکرد. در صورتیکه در نمونه های برداشته شده در اتاق عمل اسپرمی یافت نشود، تمام نمونه ها به آزمایشگاه جنین شناسی منتقل شده و اقدامات جدیدی از قبیل جداسازی با روشهای آنزیمی انجام و مجددا برای احتمال وجود اسپرم ارزیابی میگردد.روش Micro-TESEاز روشهای بسیار نوین درمان بیماران آزواسپرم بوده که در سراسر جهان فقط در مراکز معدودی قابل انجام است. جراحی توسط پزشکان ارولوژیستی که دوره های خاص این نوع اعمال جراحی را آموزش دیده اند انجام شده و نتایج قابل قبولی دارد و در حال حاضر تنها روش درمانی در بیماران مبتلا به آزواسپرمی غیرانسدادی میباشد.....
یعنی میشه مال منم مثبت بشه؟
میخوام فردا برم بی بی بخرم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
شبنم بیا بگو علائمی هم داشتی؟