2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
سلام . صبح تون به خیر هانیا جون خوبی. دخملای گلت خوبن. دخنلی عنل شد? هانی جون نی نی شما چی شده. ان شاالله سلام و سلامت زیر سایه تون بزرگ شه . نفس جون خدا رو شکر آزهای اولیه دخملی خوب بوده. ان شاالله چکابهای بعدشم خوب خوب خوب هست. پارادایز جونی تولو پسرگلمون مبارک. بچه ها پیگیر درمان باشین سفت و سخت.حالا هر کحا و تحت هر دکتری. به خصوص ای یوها رو منظم پشت هم انجام بدین .میگن خبلی باروری درصدش بیشتر میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سلام به همه دوستان خوبم...الی و یاس گل و خیال عزیزم جواب پیاماتونو واستون ارسال کردم..امیدارم به دستتون برسه.. دوستان من سوالی داشتم ممنون میشم بهم کمک کنید و نظرتونو در این مورد بدونم...بنظرتون وقتی آی.یو.آی انجام میدیم کارایی مثل ساعات کاری زیاد، نشستنای طولانی پشت میز کار و بالا و پایین رفتن زیاد از پله (مثلا روزی 8 بار از 30 تا پله) میتونه تو منفی شدن آی.یو.آی تاثیر داشته باشه..دکترم که اعتقادی نداره، ولی تو ی مقاله اشاره شده بود که استراحت باید نسبی باشه و پله میتونه در منفی شدن اثر داشته باشه..من ساعات کاریم از 6 صبح تا 5 عصر و در ساعات کاری زیاد از پله بالا و پایین میرم...واقعا اگه بدونم تاثیر داره میخام استعفا بدم...دوستان خوبم ما بخاطر مشکلی که داریم و شده ی دردیه که روحمونو آزار داده و همیشه باهامون..و جدای از هزینه مالی (که اگ نباشه نمیشه حتی ی قدم رو به جلو برداشت )و فشار روحی و جسمی،اعتقاد دارم حداقل کارایی که میتونه در نتیجه کار اثر منفی بذاره و مسیرو واسمون طولانی کنه حذف کنیم و انجام ندیم تا انشالا و با توکل به خدای مهربون زوتر به هدفمون برسیم .... ممنون و شرمنده که طولانی شد..
فرشته جان شماره رو برات فرستادم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نازلو جان این چیز اثبات شده ای نیست که بگیم که تاثیر داره یا نه ولی چیزی که طبق تجربه بچه هاست میگن استراحت نسبی باید باشه ولی پله رو کمتر کن ولی بودن دوستانی که استراحت نداشتن ولی شکر خدا مثبت شدن همه چیز به اون بالایی بستگی داره فقط یه سوال دارم که این هزینه رو همه رو با هم میگیره ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی عزیزم ممنون...هزینه 4 میلیونو همون جلسه اول و قبل از شروع سیکل میگیره،( تا هزینه پرداخت نشه درمان دارویی رو شروع نمیکنه) به اضافه هزینه ویزیت هر جلسه و هزینه داروها که سرسام آور....و هزینه نمونه که 200 هزار تومن میشه و روز آی.یو.آی باید جداگانه به آزمایشگاه پرداخت بشه....جالب اینجاس که با تموم این هزینه ها اصلا خصوصیات فنوتیپی(ظاهری) و ژنوتیپی(ژنتیکی) و گروه خونی ام تطابق نمیدن....و در صورتی که 3 بار انجام بدن و خدای نکرده جواب منفی بشه لاپاراسکوپی انجام میده و دنبال علت منفی شدن.....البته تو مطب کسایی بودن که همون دفعه اول نتیجه گرفتن و یا کسایی که بقول منشی بار بیستمم اومدن و امید داشتن که بالاخره جواب میگیرین...آی.یو.آی بستگی به این دارد که خانم شرایطت خوبی داشته باشه و نمونه اسپرم هم خوب باشه که با این وجود باز هم 15-25 درصد احتمال موفقیت وجود داره...و در نهایت با وجود رعایت همه موارد تا خدای بزرگ نخواد هیج اتفاقی نمیوفته.....انشالا که خدای مهربون واس همه دوستان خوبم بهترینو بخواد...
نازلو جان ایشالا که مشکل شما هم حل بشه.متاسفانه همه ی ماها دوران بدی رو داریم سپری میکنیم .اگر توکل بخدا و محبتای بچه های تاپیک امید زندگی نبود تا الان کنار کشیده بودیم.خیلی وقتا میبینم کسایی هستند که خدا بهشون بچه ی سالم میده ولی قدرشو نمیدونن...و حتما حکمتی توش بوده که ما این مراحلو رد کنیم تا قدر این نعمت رو بدونیم.
وای خدا من با این حساب بریم دنبال ای وی اف که بهتره نازلو جان تا اونجایی من حساب کردم از بقیه پزشکای ای یو گرونتر در میاد که
فرشته عزیز خواهر خوبم انشالا هر چه زودتر دل همه دوستان خوبم شاد بشه...با نظرتون واقعا موافقم....باور کنید من روزای اول ک مشکلمونو متوجه شدم اینقد بهم شوک وارد شده بود ک شبها و روزها گریه میکردم...اگ امید بچهای تایپیک نبود اصلا نمیتونستم با مشکلم کنار بیام و ادامه بدم....بازم توکلمون بخداست...خودش مرحم دل شکستمونه.... و اما الی عزیز....دوست خوب و نازنین باور کن هزینه داروهاش اینقده زیاد ک فقط هزینه داروها از روز 2 پریودی تا 6 پریودی فقط 500 هزارتومن ناقابل شده....چاره ی نیس..نمیتونستم ریسک کنم دوس داشتم با دکتر زنان ادامه بدم چون خودم دقت کارشون بالاتر....ولی از طرفی الان با مصرف اینهمه آمپول هورمونی نگرانم......
فرشته عزیز خواهر خوبم انشالا هر چه زودتر دل همه دوستان خوبم شاد بشه...با نظرتون واقعا موافقم....باور کنید من روزای اول ک مشکلمونو متوجه شدم اینقد بهم شوک وارد شده بود ک شبها و روزها گریه میکردم...اگ امید بچهای تایپیک نبود اصلا نمیتونستم با مشکلم کنار بیام و ادامه بدم....بازم توکلمون بخداست...خودش مرحم دل شکستمونه.... و اما الی عزیز....دوست خوب و نازنین باور کن هزینه داروهاش اینقده زیاد ک فقط هزینه داروها از روز 2 پریودی تا 6 پریودی فقط 500 هزارتومن ناقابل شده....چاره ی نیس..نمیتونستم ریسک کنم دوس داشتم با دکتر زنان ادامه بدم چون بنظر میرسه دقت کارشون بالاتر....ولی از طرفی الان با مصرف اینهمه آمپول هورمونی نگرانم...... ببخشید اگ اشتباه تایپی دارم با گوشی وارد شدم....
سلام الی جان .یک سال و چندماهیه که ازدواج.کرذیم وبایداس اهدا بگیریم و قصد داریم بریم اصفهان چون از نظر موقعیت مکانی نزذیکتره من تا حالا هیچ اقدامی انجام ندادم حتی ازمایشات اولیه پ عکس رنگیو... هیچی .ان شالله میخام بعد ماه رمضون اقدام کنیم خودم همینجوری تحت فشارم وقتی هم اطرافیانم ازم میپرسن بچه نداری؟نمیخاین بچه دار شید مگه؟تا کی ذیگه؟اعصابم بیشتر خورد میشه بیشتر تحت فشارم