2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
از لطف دوستان ممنونم..دوستان خوبم من هر روز به این تایپیک سر میزدم و پیگیر درمان تک تک دوستان بودم...دوستان دکترم متخصص زنان و مرد هستش....درمانش به اینصورت ک آی.یو.ای رو سه بار و بصورت یک ماه درمیان در صورت منفی شدن انجام میدن...هزینه سه بار 4 میلیون ....و هزینه نمونه ای ک از ازمایشگاه گرفته میشه 200 هزار تومن....روز دوم،ششم،نهم، دوازدهم و نهایتا چهاردهم دوره سونو انجام میشه و بر حسب سونویی ک دکتر انجام میده وضعیت بیمار دکتر دوز دارو رو تعیین میکنه...داروهام هاش.ام.جی و گونال اف و در نهایت در صورت رسیدن فولیکول به اندازه مطلوب دوتا امپول هاش.سی.جی 5000 تزریق میشه و فردا عصرش دکتر ای.یو.ایو انجام میده.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشااله به حق این شبا گل امیدت به بار بشینه نازنین جون،خوب اگه ازمایشا رو دادی باز برو پیشش تا دوباره بررسی کنه ازمایشا رو،اخه بتات که بالای ٢ شده شاید میگیره بعد نمیشه نمیدونم والا انشااله که این بار مامانی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نازلو جون خوش اومدی
متاسفانه نشد اما این بار انشااله واس تو میشه دوست خوبم ما هم خونمون رو واست گلبارون میکنیم واست درخواست دوستی فرستادم اگه برات مقدوره اسم دکترت را واسم خصوصی بفرست مرسی عزیزم واسه اطلاعاتی که برای دوستامون گذشتی موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
هانیا جونم ،خوبی؟ گل دخملامون خوبن چقدر خوشحال شدم نوشته هاتو خوندم خدا رو شکر انشااله روز به روز شادتر و خوشبخت تر بشین عزیزم خدا پشت و پناه خانواده گلتون باشه بازم بهمون سر بزن
الی جونم خدا رو شکر که حداقل مشکل پیدا شد،اینم از خوش شانسیه ماست که هر کی به ما میرسه بی دقت میشه انشااله همه چی درست میشه و الی گلمون هم مامان دو تا نی نیه خوشگلو خوردنی میشه
یاس گل عزیزم ممنون از دعای قشنگت....من زمانی ک مشکلمو فهمیدم روزها سردرگم بودم...زمانی که با تایپیک امید زندگی آشنا شدم آز تجربیات دوستان بهرمند شدم و ارامش گرفتم...وظیفه خودم میدونم ک اگ تجربه ی دارم در اختیار دوستان خوبم قرار بودم... دوستان من با دکتر ایزدی در زمینه آی.یو.آی مشاوره انجام دادم....دکتر بدی نیس....تطابق گروه خونی انجام نمیدن و تطابق خصوصیات ظاهری رو بصورت کلی انجام میدن.....ولی من دوس داشتم با دکتر متخصص زنان ادامه بدم...ولی خب دکتر ایزدی نمونش فرش...و با داروی کم و ضعیف کار آی.یو.آی رو انجام میدن...ولی دکتر خودم با دوز داروی بالا کار آی.یو.آی رو انجام میدن...نمونشونم فریز هستش....ومزیت کارشون اینکه از روز دوم پریودی تا روز قبل آی.یو.آی طی روزای مشخص تحت نظری و سونو انجام میدن....
فرشته جوون اگه واسه من پیامی فرستادی من هنوز چیزی دریافت نکردم مرسی یاس گلی جون ان شالله هر دومون با هم نازلو جوون درصد کارش چطوره خوبه ؟!! ممنون میشم درخواست رو قبول کنی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گل جوون از بی دقتی اونا نیست از بی وجدانی شونه تا جیبشون رو پر پول کنن بعد از هدر دادن جوون مال و ... بگن که دوای دردت اینه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ماها خودمون باید زرنگ باشیم و حواسمون جمع گرچه ماهم که از اول نمیدونستیم که کجای کاریم چیکار باید بکنیم الان واسه خودمون یه پا دکتر شدیم به خدا من میرم دکتر میشینم توضیح میدم اونا میشینن جواب پس میدن و قانغ میکن یعنی حرفه ای بحث میکنم فقط شانس مون نوع دارو رو نمیفهمیم اونم میگم بریم یه دوره داروشناسی و دارو سازی بخونیم حله والا
سلام برهمه مادرای اینده گلم منم به جمع خودتون راه بدید منم مثل نازلو خانم خواننده ساکت تاپیکتون بودم از یکسال پیش تا الان.:-( منم متاسفانه مشکلم با مشکل شماها یکی هست تا الان نه وارد سیکل ای یو ای شدم نه هیچ اقدامی فقط میدونیم که مشکل از شوهرمه وباید اهدا بگیریم میخایم بعد از ماه رمضون اقدام کنیم خیلی استرس دارم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید
خیال جون خوش اومدی برای‌مشکلتم متاسفیم و کاملا درکت میکنیم‌یه ذره بیشتر از خودت بگو کجا میخوای اقدام کنی و شرایط خودت چطوره ؟!!