2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
یعنی چی امیدمو از دست دادم،دیگه این حرفو نزنیا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یاسی جون من چند بار پیش ط ویزیت شدم. آزمایشاتمو ایشون برام نوشتن. اون موقع بهشون گفتم ایمنیم بنویسه. هرچند نمیدونستم به چه درد میخوره. نمیدونم نوشت یا نه ولی هزینه آزمایشم خیلی گرون شد حدود 600ت با بیمه. اگر یادتون باشه سیکلمم باهاشون شروع کردم، اما به خاطر سفر یک دفعه ای و یک ماهم به خارج کنسل کردم. این بارم نشد که بشه اما بازم امیدوارم...
سلام به همه دوستان خوبم دوستان خوبم من 9 ماهی هست که خواننده خاموشم.... من از وقتی همدرد با شما دوستان شدم باهاتون همرا شدم...باورتون میشه من تایپک امید زندگی 1 و 2 رو بیش از چن بار از صفحه اول تا آخر خوندم....با خوشحالی دوستان دلشکستم، شاد شدم و با ناراحتیشون، اشک ریختم.....تجربه دوستان بهم خییلی کمک کرد...امیدوارم تو راهی که قدم گذاشتیم خدای مهربون کمکون کنه و دل همه رو شاد کنه....
طبق تجربه و اطلاعات دوستان و با توجه به اینکه ساکن اصفهانم، دکتر ایزدی رو برای انجام ای.یو .ای انتخاب کردم ولی بر اساس تحقیقات خودم از ادامه کار منصرف شدم و کار درمان را با دکتر دیگری در اصفهان ادامه دادم....اردیبهشت اولین ای.یو.ای را انجام دادم که متاسفانه منفی شد...تقریبا روزایی که یاس گل عزیز انجام دادن منم انجام دادم...یاس گل عزیز هر روز به سایت سر میزدم و دعا میکردم که جواب مثبت باشه که متاسفانه نشد و البته نباید ناامید شد چون تو هر کاری حکمتی هست و تا زمانی که خدای بزرگ نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته....و الان دوباره برای بار دوم تو سیکل رفتم و از همه دوستان التماس دعا دارم....
سلام دوستان خوبید عبادتا تون قبول حق من از اونجایی که همش عفونت داشتم یهو به ذهنم رسید چرا از عفونت ادراری ندادم هنوز وقتی علایم دارم خلاصه از ویتامین د۳ رو با عفونت دادم ویتامین شکر خدا خوب بود من هر هفته یکی میخوردم ولی عفو نت رو داشتم دارو مصرف کردم قراره برم دوباره این هفته از بدم بعدشم برای لاغری رفتم پیش دکتر غدد معاینه کرد اونم برا عفونتم دز دارو رو عوض کرد و گفت از تیرویدم بدم که زمینه ش تو ازهای ابن سینا بوده موندم چرا تا الان کسی بهم نگفته مثلا که خودم ابن سینا بودم گفتن از هات نرماله با این حساب من حتما انعقادی و ایمنی رو میدم معلوم میشه اینا اصلا تو کارشون اونقدا هم دقیق نیستن گرچه از هم خیلی گرونتر شده سه برابر قیمتی که بچه های تورک آنا اعلام کردن ولی شوهرم میگه می ارزه خدا کنه بتونه جور کنه خلاصه اینم از گزارش این دو سه هفته ای من
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نازلو جان به جمع امید زندگی‌ها خوش اومدی منم مشتاقم در مورد دکتر بیشتر بدونم لطفا توضیح بده اگه امکانش هست واسم خصوصی کن راستی خیلی میخواد بدونم هدیه پیش کی رفت تو اصفهان خبری هم نیست ازش کاش یه سری بهمون میزد اما اول از خدا میخوام هرجا هست خوشحال و‌ شاد باشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوست جونا خوبید؟ طاعات و عباداتتون قبول حق باشه. از دست این دو تا وروجکم مدت زیادیه که نتونستم بیام اینجا. دلم برای همه تون تنگ شده بود. من وجود این دسته گلای شیطونم رو اول مدیون لطف خدا و بعد مدیون شما دوستای خویم هستم که با راهنمایی های دلسوزانه تون تجربیاتتون رو در اختیار همدیگه قرار می دید. خدا رو شکر دخترای منم خوبند و به گفته دیگران روز به روز بیشتر شبیه من و باباشون می شند وقتی تو جمع خانواده همسرم هستیم همش دارند یکی یکی خصوصیات اخلاقی و قیافه ای شبیه همسرم تو دختر بزرگم پیدا می کنند و جالبه این دخترم شدیدا بابایی شده و دختر کوچیکم که همه بلا استثناء می گند کپی من شده. شوهرم دیگه تمام زندگیش شده این دوتا وروجک و اصلا یادش رفته که به خاطر ترس از مسئولیت بچه دار شدن، سالها بود به من اجازه بچه دار شدن نمی داد. از صمیم قلبم حضرت علی(ع) صاحب امروز رو قسم می دم که همه خانمهای منتظر مخصوصا خانمهای منتظر این تاپیک همچین روزایی رو تجربه کنند و به زودی روزی تو زندگیشون برسه که اینقدر دغدغه ها و مسائل مربوط به نگهداری بچه هاشون زندگیشون رو پر کنه که مثل من سختی های این روزهای انتظار یادشون بره