2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
نعس جون هنوز ک خیالمون راحت نشده.چند وقت دیگه باید دوباره دخترمو ببرم سونو تا خدا چی بخاد . در مورد آزمایشش هم اینبار ی کم اومده بود پایین عددش ولی هنوز منفی نشده..بازم توکل به خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاس گل جان برا اولین بار دارم میرم اصفهان پیش الف راستش خودمم نمیدونم کی برام آی یو ای انجام میخوادبده گفته ۱۳پریودی که میشه پنج شنبه بیا که فکر نکنم همون شب انجام بده روز بعدش هم که تعطیله پس احتمالا میافته شنبه میترسم تا اون وقت آزاد شن از بس سایز فولیکوژ ها رو حساب کردم دیگه دارم خل میشم سه قلو نشه صلوات
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
احتمال زیاد دکتر بگه صبرکن تا از دوم ولی نازنین جان دفعه بد دیگه بدون ازمایش تکمیلی انتقال نده حتما مشکلی هست که نمیگیره کیفیت جنینات خوبن؟ شاید مشکل ایمنی داری ک پس میزنه الله اعلم😕
فاطیما جون من شنیدم واسه تخمک و اسپرم تاثیر بسیار خوبی داره اما در مورد اندو نشنیدم،الان فصلش هست و خیلی راحت گیر میاد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نازنین جون اون بار ازم پرسیدی بهت گفتم اول ازمایشای ایمنی رو بده بعد برو واسه انتقال الانم عزیزم خودتو ناراحت نکن حتما حکمتی بوده، بهترین کار اینه که حتی اگه نمیخوای زیر نظر دکی ط میکرو کنی اما برو وتحت نظرش باش ازش بخواه واست ازمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بده دکتر ط در این مورد مهارت داره حتی دیدم دکتر ک بعضی مریضاشو میفرسته پیش ط و میگه در این مورد حرفشو خیلی قبول دارم انشااله دفعه بعد مامانی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نمیدونم چرا مشکلات ما تمومی نداره امروز رفتم آی یو ای انجام دادم دکتر گفت یه مقدار عفونت داری سه تا قرص بهم داد خوردن قرص تو آی یو ای ضرر نداره؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
هانی جان خدا رو شکر که وضعیت دخترت بهتره،انشااله که به حق این ماه مبارک مشکلی نباشه و شما هم خیالتون راحته راحت بشه امین
اولین قدم میارک سارا جون،انشااله که با همین بار مامان بشی عزیزم،نه خیالت راحت مشکلی نیست
کلا امیدمو از دست دادم
مرسی یاس گل مهلبون ان شا... نی نی دار شدن خودت