2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
الی جون عزیزم اندو و سایز فولی تا روز ١٧ خیلی خوب میشه اما به شرط اینکه تخمک گذاریت زود نباشه مثلا واسه من روز ١٢ هست روز ١٧ نمیتونم برم تخمک تا ٤٨ ساعت بعد از ازاد شدن زنده میمونه شما هم حتما دو شب قبلش برو سونو اگه ازاد نشده بود امپولتو بزن و برو اما اگه ازاد شده بود الکی نرو هم هزینه بیخوده هم اعصاب خوردیش فقط میمونه انشااله که همین ماه مامانی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهربان جون درخواست دوستیتو قبول کردم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم ،همیشه روز یازده و دوازده درد دارم اما سونو هم که چند بار رفتم روز ١٣دکتر گفت که تخمک ازاد شده
یاسی جون اینسری هم هر چقدر پیام میزنم برات نمیاد نمیدونم نتم چش شده میشه یه پیام بفرستی برام ممنون
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
بچه ها برا ای یو با دکتر صحبت کنین که قبل اینکه آزاد بشه برین برا ای یو درسته بعد آزاد شدن یک روز میمونه ولی درصد موفقیتش میاد پایین. ما هم که هم زمان داریم از دست میدیم هم مالی و جسمی . همه اینارو در نظر بگیریم
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
انقدر قلبم شکسته که انگار مغزمم از کار افتاده خودش منو از خونه انداخت بیرون گفت برو نمیخوام ببینمت بعدم میگه هر جور رفتی برگرد متاسفانه بیشتر مشکل من مال خانواده شوهرم هستند نمیخوام برم وپیش اونا چون همش دارن تو گوش شوهرم میخونن
یلدا جون دردش خیلی خفیفه،ترشحاتم زیاد میشه حتما دقت نکردی
گل رز جون اصلا کاری به مشکلتون ندارم،جدا از همه مسائل احساسی و مشکل جسمی که همسرامون دارن حالا که خودش از خونه بیرونت کرده اصلا خودت برنگرد شما اشتباه کردی با وجود باردار بودنت که فقط یه ذره خانواده همسرت درک دارن باید میرفتی خونه پدر شوهرت و شکایت پسرشون رو میکردی تا بدونن پسرشون با زن باردارش چکار کرده شاید اولش فکر کردی بهتره موضوع به گوششون نرسه اما وقتی صداش در اومد بزار بدونن پسرشون چکار کرده عزیزم امیدوارم با خونه مامانت مشکلی نداشته باشی و پیششون راحت باشی فکر کن استراحتی و اومدی خونه مامانت بمونی نشستن و غصه خوردن دردی رو ازت دوا نمیکنه به خودت برس و خوش باش مطمئن باش میاد دنبالت نزار وقتی اومد بگه از غصه من اب شدی یا من نباشم پیش مامانت جا نداری،حتی اگه راحت نیستی بازم جوری رفتار کن که فکر کنه خیلی راحتی و مشکلی نداری،عزیزم باور کن ایجوری واسه همیشت خوبه اگه فکر کنه بی کسی کار هر روزش میشه تا تقی به توقی میخوره میگه بفرما بیرون خانوادش هم ببخشید بزار اینقدر تو گوشش بخونن تا جونشون در آد مطمئن باش خسته میشه از حرفاشون،چند بار که ببینه حرفاشون فقط به ضرر زندگیشه و جز اعصاب خوردی و تشنج تو زندگیش حاصلی نداره خودشو جمع میکنه ازت خواهش میکنم اصلا بهش زنگ نزن اگه زنگ زد با صدای گرفته باهاش حرف نزن ،یکمی تحمل کن دنبال یه دکتر خوب باش تو شهر مامانتینا و برو زیر نظرش از دوران بارداریت لذت ببر این روزای بد میگذرن اون موقع حسرت این خوشیا به دلت میمونه به حرفم گوش کن پشیمون نمیشی ببخشید یکمی تند رفتم اما خیلی زورم میاد از بی زبونیو سادگیه هم جنسام این مردا هم که منتظر فرصتن ،والا