الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جون عزیزم اندو و سایز فولی تا روز ١٧ خیلی خوب میشه اما به شرط اینکه تخمک گذاریت زود نباشه مثلا واسه من روز ١٢ هست روز ١٧ نمیتونم برم تخمک تا ٤٨ ساعت بعد از ازاد شدن زنده میمونه شما هم حتما دو شب قبلش برو سونو اگه ازاد نشده بود امپولتو بزن و برو اما اگه ازاد شده بود الکی نرو هم هزینه بیخوده هم اعصاب خوردیش فقط میمونه انشااله که همین ماه مامانی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها برا ای یو با دکتر صحبت کنین که قبل اینکه آزاد بشه برین برا ای یو درسته بعد آزاد شدن یک روز میمونه ولی درصد موفقیتش میاد پایین. ما هم که هم زمان داریم از دست میدیم هم مالی و جسمی . همه اینارو در نظر بگیریم
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
انقدر قلبم شکسته که انگار مغزمم از کار افتاده خودش منو از خونه انداخت بیرون گفت برو نمیخوام ببینمت بعدم میگه هر جور رفتی برگرد متاسفانه بیشتر مشکل من مال خانواده شوهرم هستند نمیخوام برم وپیش اونا چون همش دارن تو گوش شوهرم میخونن
گل رز جون اصلا کاری به مشکلتون ندارم،جدا از همه مسائل احساسی و مشکل جسمی که همسرامون دارن حالا که خودش از خونه بیرونت کرده اصلا خودت برنگرد شما اشتباه کردی با وجود باردار بودنت که فقط یه ذره خانواده همسرت درک دارن باید میرفتی خونه پدر شوهرت و شکایت پسرشون رو میکردی تا بدونن پسرشون با زن باردارش چکار کرده شاید اولش فکر کردی بهتره موضوع به گوششون نرسه اما وقتی صداش در اومد بزار بدونن پسرشون چکار کرده عزیزم امیدوارم با خونه مامانت مشکلی نداشته باشی و پیششون راحت باشی فکر کن استراحتی و اومدی خونه مامانت بمونی نشستن و غصه خوردن دردی رو ازت دوا نمیکنه به خودت برس و خوش باش مطمئن باش میاد دنبالت نزار وقتی اومد بگه از غصه من اب شدی یا من نباشم پیش مامانت جا نداری،حتی اگه راحت نیستی بازم جوری رفتار کن که فکر کنه خیلی راحتی و مشکلی نداری،عزیزم باور کن ایجوری واسه همیشت خوبه اگه فکر کنه بی کسی کار هر روزش میشه تا تقی به توقی میخوره میگه بفرما بیرون خانوادش هم ببخشید بزار اینقدر تو گوشش بخونن تا جونشون در آد مطمئن باش خسته میشه از حرفاشون،چند بار که ببینه حرفاشون فقط به ضرر زندگیشه و جز اعصاب خوردی و تشنج تو زندگیش حاصلی نداره خودشو جمع میکنه ازت خواهش میکنم اصلا بهش زنگ نزن اگه زنگ زد با صدای گرفته باهاش حرف نزن ،یکمی تحمل کن دنبال یه دکتر خوب باش تو شهر مامانتینا و برو زیر نظرش از دوران بارداریت لذت ببر این روزای بد میگذرن اون موقع حسرت این خوشیا به دلت میمونه به حرفم گوش کن پشیمون نمیشی ببخشید یکمی تند رفتم اما خیلی زورم میاد از بی زبونیو سادگیه هم جنسام این مردا هم که منتظر فرصتن ،والا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...