الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
رز عزیزم دیشب تا صبح خواب به چشمام نیومد. هرچی پست گذاشتم برات پرید نمیدونی چقدر نگرانتم. فقط و فقط از خدا خواستم تا آفتاب درنیومده بیاد دنبالت و باهم آشتی کنید صبر کن خانمی صبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر مطمئن باش مشکلش با شما نیست با شرایط جدیده، اگر نه این رفتارا هم قبلا بود. تو رو خدا منطقی باش. بهش فرصت بده
یلدایی خوشحال شدم خودتو سرگرم کردی. منم سه روز داروهامو شروع کردم. ان شا الله هر چی خیره. دکتر ک قبول نکرد بیاد خاتم. اما خیلی از برخوردش خوشم اومد. کلی باهام حرف زد و آرومم کرد. منو فرستاد پیش دوستش که تو خاتم کار میکنه اونم دکتر خییییلی خوبی بود. یلدایی بسم الله شو گفتم. از این جا به بعدشم محتاج دعای دوستای عزیزم هستم
سلام به تک تک دوستان، تبریک میگم به تولد نی نی های جدیدمون نفس جان و بقیه دوستان انشاالله زیر سایه پدر مادر 120 سال زنده باشن، و انشاالله بقیه دوستان هم که تو اقدام هستن به زودی این روز های شیرین و تجربه کنن. رز جان واقعا پیامت و که خوندم ناراحت شدم به قول دوستان یه ذره به همسرت فرصت بده چند روزی سراغش نرو ، متاسفانه ما ها هممون تو این شرایط هستیم و کنار اومدن همسرمان با این شرایط یه دره براشون سخته. بچه ها من خیلی وقت بود نت نداشتم و نمیتونستم بیام ، راستش خیلی هم حوصله نداشتم
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
دوست های عزیزم واقعا از لحاظ روحی خیلی دانم نمیدونم چیکار کنم راستش من 3 بار ج اهدا گرفتم و نشد بار اول که منفی شد ، یبار هم پیش چ ای یو کردم اونم منفی شد ولی بار دوم و سوم ج اهدایی آز که دادم مثبت میشد ولی بعدش که تکرار میدم بتا میاد پایین واقعا نمیدونم چرا اینجوری میشی و از چی هس که مثبت میشه بعدش میاد پایین
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
امروز بعد سومی بار که ج اهدا گرفتم بار سوم آز دادم که بتام از 80 اومده به 5 به خدا دیگه دعوت شدم نه امیدی دارم نه دیگه انرژی برام مونده 8 سال دنبال بچه ولی هیچی که هیچی الان واقعا نمیدونم چیکار کنم دوستای عزیزم تو رو خدا راهنماییم کنین الان شوهرم میگه بریم باز اس اهدا ولی اون 3 مورد چ و ط و ایز و قبول نمیکنه میگه تو تهران باشه خودم هم موندم چیکار کنم آخه من تو تهران دکتری نمیشنام که با اس اهدا ای یو کنه اونم میگه فقط تهران هر چند که دیگه امیدی برام نمونده
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
بچه ها ببخشید غلط غلوط تایپ کردم بعضی از کلمات و واقعا حوصله ندارم نمیدونم چهجوری تاب کنم به خدا دیگه گیج شدم کاش یکی بود بغلش میکردم زار زار گریه میکردم ای خدا چرا آخه ما باید این همه عذاب بکشیم
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...