2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یلدا جون خدارو شکر که مشکلی نیست،انشااله اینبار مامانی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون و هانی جون پ خ
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جونم خوبی؟؟یه دفعه دلم واست تنگ شد دختر گلت خوبه؟؟
خانومای کرمانشاهی بیاین کمک مطب و موبایل دکتر چ جواب نمیدن،نکنه نیستن؟؟ ماه دیگه هم که ماه رمضونه پس من چی میشم؟؟؟😭😭😭 بعد میگین نگو قسمت نیست،خوب پس من چکار کنم؟؟ زنگ بزنم به دکتر ایز برم اصفهان یا دوباره برم میکرو
باورم نمیشه...ی کم سفت وسخت گرفتم شوهرم قضیه اسپرم رو قبول کرده ولییییییییییی ی ترسی کل وجودموووو فرا گرفته که وقتی جنین گرفتم انقدری نترسیدم اخه فقط ی دونه جنین فریز دارم واین باعث شد سرصحبت باز بشه... ی جوری با شوهرم حرف زدم همش میکفت بخاطر خودته درجوابش گفتم اگه اینجوریه راه سادترش هست جدامیشم 4سال دیگه یکی میاد منو میگیره راحت بجه دارمیشم😑 دیگه هیجی نگفت😬 نمیدونم چی شد یهو با روی خندون گفت اشکال نداره امیدت بیشتر میشه به زندگی من راضی ام وقتی مرجع راضیه فقط غرررر نزن که امپول درد داره واین حرفا... بعدشم گفت وای یعنی سه ماه پیش من نیستی ونمیشه کاری کنیم😆