2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست جونای گلم تبریک میگم به مامانایی که نی نیشونو بغل گرفتن و ارزو میکنم خدا خیلی زود این روزا رو نصیب همه کنه یلدا جون نا امید نیاش بسپار به خدا منم دو با بارداری پوچ را تجربه کردم با بدترین شرایط حامله شدم.... فقط توکل کن و نا امید نباش نی نی منم یه دختر نازه نمیدونید همسرم چیکار میکنه دایم سرش رو شکم منه و باهاش حرف میزنه راستش گاهی حسودیم میشه یعنی کلا اصل موضوع فراموش شده شوهرم همیشه میگه خوشحالم که مشکلمون سکرت بود و کسی خبردار نشد مطمینم همتون این روزا را تجربه میکنید تلاشتون را قطع نکنید من سه سال مداوم هر ماه ای یو ای کردم و الان خیلی خوشحالم که کم نیاوردم و سهمم را از زندگی گرفتم و تسلیم نشدم
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
مامانای جدید تولد نی نی هاتون مبارک
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام به همگی تبریک به همه مامانها وآرزوی موفقیت برای همه دوست جونیا نی نی جون قربونت دخملی خوبه؟خودت خوبی؟ ماهم الحمدلله خوبیم وپسری هم باتمام قدرت مشغول آتیش سوزوندنه خیلی خوشحال شدم که دیباجون هم باردارشده خدابه همه منتظرا نی نی سالم وصالح بده ان شاءالله بوووووووووووووووووووووس
ام من یجیب المضطر اذادعاه ویکشف السو ء
من یه مطلبی رو تازه فهمیدم نمی دونم بگم یا نگم ولی در کل اطلاعات آدم هر چه قدر بیشتر باشه به نظرم بهتره در رابطه با اسپرم اهدایی بچه ای که متولد میشه به تمام اقوام مادرش محرم هست ولی در رابطه با اقوام همسری دو حالت داره که اگه بچه ی متولد شده دختر باشه کار راحته و با یک صیغه ی عقد بین پدر شوهر و دختر بچه محرمیت حاصل میشه ولی اگر خدا خواست و پسر شد مسئله ی محرم کردنش به مادر شوهر و عمه ایناش خیلی سخت هست
من تمام تلاشم به اقدام برای دریافت اسپرم اهدایی این بود که کسی از ماجرا خبر دار نشه ولی حالا که این موضوع رو متوجه شدم در کل تو شوک رفتم که اگه بچم پسر بشه همه ی عالم قوم شوهر متوجه میشن
اگرم مثلا به خواهر شوهرم نگم که این پسر من به شما محرم نیست که گناهش گردن خودم میفته بعد مادر شوهرم که عاشق پسرشه اگه بفهمه نوه اش از پسر خودش نیست دیگه اون جوری بهش محبت نمی کنه
خخخخخخ یه جاهایی هم بی حجابی خوبه ها ....شه جالب ما دو تا هم اسم هم هستیم...راستش شوهر من بیشتر بخاطر مامانش با این قضیه کنار اومده بود چون مادر شوهر عاشق پسرشه و ازش همش بچه می خواد
نه عزیزم فعلنده شوهرم داره قرص لتروفم می خوره ببینیم اسپرمی چیزی پیدا میشه البته دکتر های ابن سینا مثل جنتی گفتن راهی جز اهدا نیست ولی این قرص رو دکتر پویان داد ...نمی دونم در ناامیدی بسی امید معجزه هست
هانی جونم تبریک میگم انشااله که شادی مهمون عمیشگیه خونتون باشه و کوچولوی نازت زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...