الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جون خدارو شکر که دلت اروم شد واقعا روزای انتظار خیلی تلخن مخصوصا وقتی تو اقدامی غزلو خوندم نوید روزای خوب رو میده فقط باید تلاش کنی خدا با ماس انشااله مامان شدنت نزدیکه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جونم نبینم ناامید بشی مطمئن باش خیریتی توش بوده اما حیف که گاهی خیر ها خیلی واسه ما تلخن عزیزم به نظر من سعی کن روحیتو خوب کنی ورزش برو بعد واسه زندگیت یه تصمیم درست بگیر بعنی چی طلاق بگیریم؟؟ زندگی خیلی پستی و بلندی داره اینقد واحت نباید خرابش کرد
تو خود بهتر میدانی
وای سمانه جون خدارو شکر خیلی خوشحال شدم که دیدم اومدی و خیرای خوب بهمون دادی انشااله قدم دختر گلت واستون خیر باشه و زندگیتون رو پر از شادی و سلامتی کنه
تو خود بهتر میدانی
منم چند روزه که زایمان کردم.خدارو صد هزار بار شکر میکنم بابت نعمتی که بهمون داد.توی اتاق عمل از ته دل برای همتون دعا کردم که لطفشو شامل حال همه دوستام بکنه
از کار خدا بگم که گروه خونیش شد مثل خودمون که هنوز خودم تو شوکم چنانم مهرش به دل شوهرم افتاده که از من بیشتر دوستش داره.راستش من زیاد حسی بهش نداشتم یعنی اون حس مادری که میگن نمیدونم چرا ... شباهتشم اکثرا میگن شبیه شوهرمه بعضیام میگن شبیه خودته.ولی خودم با اولین نگاه چهره اهدا کننده اومد تو ذهنم .
سلام. هانی جون و سمانه جون قدم نو رسیده تون میارک. هانی نگران نباش. حس مادری کم کم قوی میشه. اوایل فقط خستگی و کلافگی هست. ادم یه کمی کم میاره. زابمان به حد کافی خودش سنگین هست. اون قیافه رو از ذهنت پاک کن. نفس جون شما هم تو خلوتتون هی این نکته رو تکرار نکنین. بزارین فراموش بشه دیگه. ان شاالله دختر گلتم هیچ مشکلی نداره. آمین. شادو جون خوبی. پسری خوبه. دیبا فقط میدونم بارداره . ارکیده جون شما خوبی. کاری نکردی. رومی جون کاش یه خبر از خودت و درسا بدی.