2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
الی جون خدارو شکر که دلت اروم شد واقعا روزای انتظار خیلی تلخن مخصوصا وقتی تو اقدامی غزلو خوندم نوید روزای خوب رو میده فقط باید تلاش کنی خدا با ماس انشااله مامان شدنت نزدیکه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جونم نبینم ناامید بشی مطمئن باش خیریتی توش بوده اما حیف که گاهی خیر ها خیلی واسه ما تلخن عزیزم به نظر من سعی کن روحیتو خوب کنی ورزش برو بعد واسه زندگیت یه تصمیم درست بگیر بعنی چی طلاق بگیریم؟؟ زندگی خیلی پستی و بلندی داره اینقد واحت نباید خرابش کرد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیما جونم ،خواهر عزیزم امیدوارم امسال خدا بزرگترین هدیه زندگیتو بهت بده چکار کردی؟؟اخر میخوای چه کار کنی؟؟نمیری پیش چ؟؟
وای سمانه جون خدارو شکر خیلی خوشحال شدم که دیدم اومدی و خیرای خوب بهمون دادی انشااله قدم دختر گلت واستون خیر باشه و زندگیتون رو پر از شادی و سلامتی کنه
خرگوش جون ،پارا جون مرسی که اومدین و از روزای شیرینتون واسمون گفتین،خوش باشین انشااله
مامانای مهربون ما رو هم دعا کنین تا مامان شدن قسمت ما منتظرا هم بشه انشااله مرسی
ﺗـﻮ ﺭﺍ نمی ﺩﺍﻧـــﻢ ﺍﻣﺎ ﻣــﻦ ﺩﻟــﻢ ﺭﻭﺷـــﻦ ﺍﺳـﺖ ﺑــﻪ ﺗــﻤﺎﻡ ﺍﺗﻔـﺎﻗﻬﺎی ﺧــﻮﺏِ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻣﺎﻧــﺪﻩ ﺑــﻪ ﺗﻤــﺎﻡ ﺭﻭﺯﻫــﺎی ﺷـﻴـﺮﻳـﻦ ﻧـﻴـﺎﻣــﺪﻩ ﺑــﻪ ﻟﺒﺨـﻨــﺪی ﻛﻪ ﻳــﻚ ﺭﻭﺯ ﺑﺮ ﺩلــمــﺎﻥ مــی ﻧـﺸـﻴـﻨــﺪ ﺑــﻪ ﺍﺟــﺎﺑــﺖ ﺷــﺪﻥ ﺩﻋــﺎﻫـﺎﻳــﻤـﺎﻥ بــﻪ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷــﺪﻥ ﺁﺭﺯﻭﻫـﺎﻳﻤــﺎﻥ ﺑــﻪ ﻣـﺤـﻮ ﺷـﺪﻥ ﻏﻢ ﻫــﺎی ﺩﻳــﺮﻳـﻨــﻪﻣــﺎﻥ ﻣــﻦ ﺩﻟــﻢ ﺭﻭﺷـــﻦ ﺍﺳــﺖ ﺭﻭﺯی ﺍﺯ ﺭﺍﻩ می ﺭﺳـــﺪ ﻭ ﻣــﺎ ﺑــﺮﺍی ﻳـﻚ ﺭﻭﺯ ﻫــﻢ ﻛـﻪ ﺷــﺪﻩ ﺍﻧﭽﻨـــﺎﻥ ﻛﻪ ﺑﺎﻳــﺪ ﺯﻧﺪﮔــی ﻣـﻴﻜﻨــﻴــﻢ ﻣـــﻦ ﺩﻟـﻢ ﺭﻭﺷــﻦ ﺍﺳــﺖ امســال پر از ﺍﺗـﻔــﺎﻗــﺎﺕ ﻗـﺸـﻨـﮕــ ﺑــﺮﺍﯼ ﻫــﻤــگـــﯽ ماسٺ !!!
از کار خدا بگم که گروه خونیش شد مثل خودمون که هنوز خودم تو شوکم چنانم مهرش به دل شوهرم افتاده که از من بیشتر دوستش داره.راستش من زیاد حسی بهش نداشتم یعنی اون حس مادری که میگن نمیدونم چرا ... شباهتشم اکثرا میگن شبیه شوهرمه بعضیام میگن شبیه خودته.ولی خودم با اولین نگاه چهره اهدا کننده اومد تو ذهنم .
سلام. هانی جون و سمانه جون قدم نو رسیده تون میارک. هانی نگران نباش. حس مادری کم کم قوی میشه. اوایل فقط خستگی و کلافگی هست. ادم یه کمی کم میاره. زابمان به حد کافی خودش سنگین هست. اون قیافه رو از ذهنت پاک کن. نفس جون شما هم تو خلوتتون هی این نکته رو تکرار نکنین. بزارین فراموش بشه دیگه. ان شاالله دختر گلتم هیچ مشکلی نداره. آمین. شادو جون خوبی. پسری خوبه. دیبا فقط میدونم بارداره . ارکیده جون شما خوبی. کاری نکردی. رومی جون کاش یه خبر از خودت و درسا بدی.