الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوست جونا من فردا وقته آزمایشمه و هم وقته پری اما خبری از پری نیست امروز صبح بی بی چک گذاشتم ولی کاملا منفی بود حتی یه هاله کمرنگم نداشت یعنی ممکنه آزمایشمم منفی بشه؟؟
نمیدونم یلدا جون آخه من هیچوقت پری عقب نمیفتاد دفعه پیش قبل آزمایش پری شدم فردا دقیقا ۱۴ روزه آی یو کردم فکر کردم حداقل بی بی چک یه چیزی نشون میده دیشب تا صبح خوابم نبرد
نفس گروه فکر کردم امروز نی نی به دنیا میاد. دیشب تا صبح به فکرت بودم. بعد از نماز فقط برات آیت الکرسی میخوندم اما دو روزم دو روزه بیشتر تو دل مامانش بمونه
یلداجون محکم باش هنوز اول راهی خانم. دیگه چیزی به پنجشنبه نمونده من 17 روزه آمپول نمیزنم اما هنوزم مثل مورچه راه میرم اینقدر که درد دارم قبلا روزی ده دقیقه یک ربع میدویدم اما حالا دریغ از یک قدم ان شا الله با شیرینی جواب آزمایشت همه این روزا رو یادت میره. قوی باش
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید یلدا درکت میکنم منم با اینکه همسرم ا س اهدایی رو قبول کرده ولی من همش پیش خودم میگم چرا همسرم مشکل داره ولی درداشو باید من بکشم خیلی وقتها حرص میخورم و تحمل کوچکترین کاری که خلاف عقیدمو انجام بده رو ندارم با اینکه میدونم تقصیر خودش نیست که این اتفاق براش افتاده
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤