2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
نازنین جون منم تا قبل پانکچر میرفتم پیاده روی اما نمیدونم چرا حالا دیگه نمیتونم انشااله که اینبار مامان میشی کی میری واسه انتقال؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها امروز اخبارو دیدین؟؟یه فوتبالیست معروف اس پرمشو به یه خانواده اهدا کرده بود،البته فروخته بود هفتاد میلیون تومن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزیزم. الان که دارم مینویسم یک حال عجیبی دارم. دارم به انتهای پروژه ای میرسم که از اولش استارتشو با کمک دوستانم اینجا زدم. این آخرین پیامم قبل از آمدن نی نی و ورود به مرحله جدیو زندگیم و احتمالا آخرین پیامم قبل از سال جدیده. اگه قابل باشم سر عمل همتونو دعا میکنم ایشالا وقتی اومدم از همتون خبرهای عالی بخونم خواهرهای گلم. همتونو دوست دارم و التماس دعا
نفس جون پیشاپیش تولد دخترتو بهت تبریک میگم خدارو شکر که یکی از منتظرا کم شد و خیلی واست خوشحالم امیدوارم دختر عزیزمونو به سلامت بغل بگیری و از این به بعد فقط بخندین و خونتون پر شه از قهقهه های نی نی و اگه هم اشکی میریزید اشک شوق باشه و شادی دعامون کن و خیلی مراقب خودت باش و اگه تونستی مارو بیخبر نزار
نفس جون برات خیلی خوشحالم این شروع تازه زندگی تو و همسرته شروع تازتون مبارک زیباترین و شادترین روزهارو براتون آرزومدنم برای دوستای منتظرت دعا کن
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
نفس جونم دوست مهربونم از ته دل دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشی و از دست خیر بلند شی و مامان یه دختر سالمو خوشگلو عاقبت به خیر بشی انشااله این دوره زندگیتون با شادی شروع شه و هر روز شادتر و خوشبخت تر از روز قبل باشی امین مارو بی خبر نزار
بچه ها برعکس سالهای پیش اصلادلم نمیخوادبهاربیاد......دلم گرفته،،،بازم دست خالی واردیه سال جدیدمیشیم....

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انقدردلم گرفته که نمیدونم دردم ر به کی بگم.کاش لااقل بامیکروجواب میگرفتیم واین درمان قطعی مثل ماهایی بود وباهمون میکروی اول باردارمیشدیم.کاش میکروهابی بروبرگردجواب میدادن.....

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام نفس جان انشا .. به سلامتی زایمان کنی
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤