2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
اخه میگن جدیدا منفی هاش زیاد شده  کاش هر کسی که بیمار دکتر ایزدیه بیاد اینجا نظرشو بگه ب ...

عزیزم من خودم پیش ایزدی نتیجه گرفتم.اونجا دوستان زیادی پیدا کردم که نتیجه گرفتن حتی برای دومی...کارش اصولی و درسته.بار آخر یادمه همسرم اسپرم ها رو از داخل یه ذره بین مانند میکروسکوپ مانندی چیزی بود دید.میگفت همشون پر جنب و جوش بودن😂 همه رو با کد و اسم و فامیل تزریق میکرد.بر اساس جزییاتی که قبلاً با هم طی کردیم.اما جاهای دیگه که تزریق میکردم اصلا نمی رسیدم چیزی هر چند نفری که بودیم واسمون ای یو ای میکرد.شما که تهرانی نزدیک تری .به سلامت برو انشاالله نتیجه میگیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خودم پیش ایزدی نتیجه گرفتم.اونجا دوستان زیادی پیدا کردم که نتیجه گرفتن حتی برای دومی...کارش ...

راستی یاسی جون این جزئیاتی که گفتی قبلا با دکتر طی کردید کی انجام دادید ؟ یعنی یه بار حضوری رفتید برای این مسائل یه بار هم برای تزریق رفتید ؟ کلا چند بار رفتید ؟ اخه به من یه دکتر تو تهران معرفی کرده که برم پیش اون ، تا واسه iui اماده ام کنه  

و فقط زمان تزریق برم اصفهان 

راستی یاسی جون این جزئیاتی که گفتی قبلا با دکتر طی کردید کی انجام دادید ؟ یعنی یه بار حضوری رفتید بر ...

عزیزم دکتر برای منم همین کارو کرد.یه دکتر و بهم معرفی کرد تو شهر خودم که برم دارو بگیرم و فقط روز ای یو ای برم اصفهان.بار اول رفتم پیشش اما راستش ازش خوشم نیومد.بعد خودم دکترمو عوض کردم.به اون دکتر جدیده اصلا چیزی نگفتم که جای دیگه ای میخوام ای یو ای کنم.روز تزریق ولی رفتم اصفهان...باز ای یو ای بعدی دکتر دیگه رفتم 😂 می‌دونی تهران و نمی‌دونم اما اینجا مشهد اسم اهدایی بیاری ترورت میکنن🥲

عزیزم دکتر برای منم همین کارو کرد.یه دکتر و بهم معرفی کرد تو شهر خودم که برم دارو بگیرم و فقط روز ای ...

سلام عزيزم، اميدوارم زندگي به كامتون باشه، ببخشيد الان راضي هستين از اين كارتون؟ بچه ها خداروشكر سالم هستن ؟

سلام عزيزم، اميدوارم زندگي به كامتون باشه، ببخشيد الان راضي هستين از اين كارتون؟ بچه ها خداروشكر سال ...

سلام گلم...ممنون عزیزم... خدارو هزار مرتبه شکر سالم هستن بله.از بابت رضایت هم باید بگم وقتی یه چیزی رو با سختی و تلاش بدست میاری قطعا واست خوشایند رضایت بخشه.اما راستش بعضی اوقات که با همسرم دعوا و درگیری پیش میاد با خودم میگم اگه بچه ها نبودن جدا میشدم.ولی بازم این به از این طریق بچه دار شدنمون ربطی نداره.حتی اگه بی مشکل بچه دار می‌شدیم هم این افکار میومد تو ذهنم.البته درگیری های ما خوشبختانه زیاد جدی نیست...اینم بگم که همسرم بچه ها رو بیشتر از من شاید دوست داره و چند بار توی دعوا گفته بچه ها رو هیچوقت بهم نمی‌ده...برای همین میگم اول از همسراتون مطمئن بشید بعد اینکار و انجام بدین.

یاسی جان شما عکس رنگی گرفتی مشکلی نداشتی ؟

نه عزیزم

هر دو بار مشکلی نبود .اما پزشکم معتقد بود عکس رنگی علاوه بر این که جنبه تشخیصی داره جنبه درمانی هم داره و باعث افزایش شانس باروری میشه.

عزیزم دکتر برای منم همین کارو کرد.یه دکتر و بهم معرفی کرد تو شهر خودم که برم دارو بگیرم و فقط روز ای ...

یاسی جان چی شد که دکتر ایزدی دو روز پشت سر هم برات تزریق انجام داد ؟ 

اخه منشی به من گفت باید دکتر تشخیص بده 

چند تا فولیکول داشتی ؟

یاسی جان چی شد که دکتر ایزدی دو روز پشت سر هم برات تزریق انجام داد ؟  اخه منشی به من گفت باید ...

بله دو روز پشت هم انجام دادم.۴تا فولی داشتم دوتا ۱۸ دو تا ۲۲...ببین دفعات اول دکتر یک مرحله ای انجام میده معمولا .اما من چون بارها و بارها منفی شده بود دوبار انجام داد فک کنم.اما تو اصرار کن برای دو مرحله ای بگو راهم دوره و اینا.تا راضی بشه.ببین حتی آمپول آزاد سازی تخمک هم به من گفت نمی‌خواد اما من خودم زدم.ریسک نکردم.کلا دکتر خیلی پروسه طبیعی طی می‌کنه.خب برا کسی که راهش نزدیکه خوبه.انا ماهایی که دوریم باید مطمئن ترین کار و بکنیم.